Friday, February 19, 2010

~yellow aka cheezy~

ok,entry ni khas untuk owner lame cheezy aka yellow, kak iela.. ari tu die post kat blog die yang die rindukan yellow..sedey plak bace entry die tu.. yela, da 8 bulan die jaga yellow, tp sbb da byk meow kat umah die, die tpaksa lepaskan yellow.. kitorg jmp iklan die kat mudah, n trus ttarik utk jaga yellow.. deal n deal, kitorg pn g shah alam untuk amek yellow pada 23 januari lepas..skrg kitorg bg name baru kat yellow iaitu cheezy, smpena bulu die yg mcm cheezy wedges tu..hehe.. ok,takmo cter pnjg2, just nak post pic cheezy ni bg mengubati rindu kak iela n hubby die.. nti ade mase snggahla ayer keroh klu balik kluang kak iela..leh tgk cheezy n anak bulus len2..:)
        
yellow pun rindukan kak iela, tgk tu die tgh tigtkan kak iela n hubby kak iela..=)

14 comments:

Johari sulaiman said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa comel gile kucing!!!! i suka kucing!!!!

Hello Kitty said...

johari : hehe,tq..:) u ade bape ekor kucing?i ade 7..

Elin said...

Hai Yellow! Jemputla ke blog kite, lg byk kucing2 dr seluruh dunia, jom join Cat Blogosphere :)

amie said...

yellowwwwwwwwww..
sumelsumelsumelllllllll
hahahha

Akmar Anuar said...

alololo...cair sudah hati saye tgk gambo2 ni..hehe :)

Hello Kitty said...

elin : da,nti yellow dtg..:)

amie : hehe,yellow aka cheezy mmg comey,tak sia2 adopt die..hehe

akmar : hehe,nti kitorg post gmbar2 caspi gedik,lagi ngade2 dak tu..hehe

Tihara said...

oloh oloh mumil nyerrrr..tium kang..eeeii rase nak babab pun ade..gerem nyerr..mate die mumil sangatt :)

umi_e said...

Cheezy memang comel :)

* tuan lamanya pasti rindu tapi tuan barunya akan menjaganya dengan sebaik dan semampu ;)

Cik Mi Mi Ra Ra Ra said...

alamak~chumel lak~ :0

Afnie Roslan said...

OMG....giler comel......

iela said...

huuhuu...makin comel dia ni.. nnt jumpa nak geget dia ..hahaha

chugie said...

alahai..comelnye lah..

Hello Kitty said...

akak tiha : hehe,mate die mmg bulat..:)

kak e : harap dpt jaga die n anak bulu len baek2..:)

cik mi : tenkiu..:)

afnie : tenkiu jugak..

Hello Kitty said...

kak iela : hehe,dtg jgn tak dtg..tp skrg cheezy garangla kak, pgg skit kene gigit..huu

chugie : tq..;)