Tuesday, February 16, 2010

~thanks all~


♥♥Entry ini bertujuan untuk berterima kasih kepada 100 org yang telah meng'follow' blog kitty ni.. walaupun baru 100 org, tp kitorg sgt berterima kasih kepada korang yg sudi menyokong blog kitorg yang baru berumur 4bulan ni.. sokongan yg korang berikan menaikkan lagi semangat kitorg untuk mengupdate blog ini selalu.. hope korang akan trus menyokong blog ini..thanks sume..love all..♥♥

10 comments:

Aus said...

hye kitty .
wah2..
cayalah , congratz ek ..

kalau kitty senang datang la singgah :
AUS

ok..all d best !

Hello Kitty said...

hye aus..thanx.hihi..baru 100 je aus..hope ramai lagi yg akan myokong blog ni..:)

ok,kitty da singgah td..:D

Tihara said...

tahniah kitty :)

Qisha said...

congrates twins & anak2 bulus

pawaka19 said...

sy org ke 93..;p berusaha berusaha!

pawaka19 said...
This comment has been removed by the author.
Hello Kitty said...

tihara : hehe,takde ape utk ditahniahkan la tihara..hehe,baru 100 je..hehe..nway,thanx

qisha : hehe, baru 100 je qisha.. thank sbb slalu support blog ni..

pawaka : thank sbb tlg promote blog ni..hehe

Snowwhite Zone said...

congratulate!.. muka sy ada masuk jgk. hehhehe

YaYa @ DaiYa said...

go catz rule....

Shikin said...

wah!!congratulation!!masih jauh perjalanan ku untuk mencapai 100 angka.huahuahua