Wednesday, February 10, 2010

~budak kuat makan~

balik dr pejabat tadi, smpai je umah baby2 da menjerit2 nak kuar dr bilik dorg. lapar la tu, bese kitorg akan balik umah time lunch, tp ari ni sbb bz nak prepare untuk training esok, so tak balik la.. pastu ptg td g makan dulu, smpai umah pun dekat 7.30 malam.. sian anak2 mama n mummy duk dlm gelap..sory eh..:) bukak je pintu bilik,sume da ready depan pintu nak blari kuar, then sume pusing balik msuk bilik bile kitorg tuang makanan dalam bowl msg2..hehe.. comeynye makan rapat2 sume, kruk krak bnyi dorg gigit kibble..hehe.. n yg pasti antara sume ni mst ade yg plg kuat makan.. korang nak tahu sape? tgk je la bawah ni..hehe..:) todd n cheezy gentleman, dorg bg laddies n bdk kenet caspi makan dulu..hehe

ok,thanx u mummy bg makanan.. rc + bw sgt sedap..hehe

okeh, chebee da kenyang da mummy..=)

pheea pon same mummy..hehe:)

perot caspi pun da penoh mummy, thanx ye bg makanan..=)

ok, bella pun da full tank..hehe..

meh cheezy teman cingee makan k..sian cingee makan sorang2..

ok,ckupla..cheezy pun da kenyang..=)

Korang tgk sape yg paling kuat makan kat sini?? tak lain tak bukan cingee.. ye, die mmg kuat makan dari dulu.. mane tak nye, cheese burger kitorg pun die bedal, ayam goreng pun hampir dimakan n donut pun die nak jugak..hehe.. cingee2, padahal die kecik je, tp makannye kalahkan cheezy n todd makan..hehe.. bile sume da kenyang, time to play!! yipee..

20 comments:

hafizul said...

cingee ni kucing betina ek? dgr org2 kata, biasanya kucing betina kuat makan.

nuriz said...

chomey nyee. suka tgk gambar ni

Hello Kitty said...

hafizul : aah,betina..msalahnye die je betina yg kuat makan..yg len ok je..hehe..

nuriz : hehe,tq nuriz..:)

Azrul Hisham said...

kucing-kucing kamu sangat comel (^__^)

Ery Farieha said...

hahaha
comel je
same cm kat umah tu
betina yg kuat makan
huhuh

Alynn Notnot said...

comel! :)

Hello Kitty said...

azrul : thanx..=)

ery : betina mmg kuat makan kan, jantan kene hantar depan makanan baru nak makan..hehe

alynn : tq alynn..hehe:)

cik bunbun said...

comel sgt2 semuanya.. hikk.

sI tEDI said...

uwaaaaaaaaaaaaa.. geramnyerrr!! bila lah dapat picit ni???

Hello Kitty said...

bunbun : hehe..tq cik bunbun..mcm tu la rutin harian dorg..makan bsame2..hehe:P

tedi : meh la hujung mnggu dtg umah.. kat ayer keroh ni,dekat je..hehe

zella said...

banyaknya kucing awak!!

Misz Pinkie Winkie said...

hahhha.
comel sangat.
bella sangat gemok lorr.
kucing lin..dillan paling kuat makan.
paling lama.
ntah apa yang dibuat agaknya.
hehheh

My A,B,C,D...... said...

hehehehe...x berganjak cingee ni ek...makan...makan...makan

Hello Kitty said...

zella : hehe,tu baru 5 tu,blom campur lagi 2 ekor jantan..dorg bg ladies makan dulu..hehe..:P

lin : aah,bella plg gemok antara sume, lame gak tak tmbang berat die, tak tahu bape skrg.. die plg gemok sbb die plg pemalas..makan tido je..huhu

hafiz : tahu takpe, mmg hari2 die plg last makan..hehe..:P

Irman said...

cingee simpan mknn kat mate..babtu mate die besar..heheh

umi_e said...

cutenya makan ramai2 :)

Hello Kitty said...

irman : cingee simpan kat dlm mulut mcm hamster..haha..pastu bile mulut da pnoh,tu yg mate tbeliak..haha

umi : mcm tu la hari2..hehe..

Qisha said...

suma gemok2 la..cingee nampak kurus berbanding bella tapi tak sangka..phea pun perut besar..cumelnya..

Hello Kitty said...

cingee nmpk kecik,tp gemok..kaki die pendek,comey je bile bjln mcm munchkin..hehe.. pheea pun gemok..tp muke die da cengkung lately,tak tahu nape..huuu

rossoneri said...

comelnya bekas makanan tuuu...beli kat mana ek..heheh