Wednesday, February 17, 2010

~weekend yang indah~

ok,nak cter pasal anak2 bulu mggu lepas..bukan men sonok lagi kene lepas kat ruang tamu.. yela, smggu bkurung dlm bilik je time kitorg keje, so weekend la baru nk lepas dorg seharian kat luar.. lompat sane, lompat sini, guling sane, guling sini, last2 sume snyap.. igt ape la dorg wat, tgk2 sume da penat men n tido.. comey je msg2 tido, ade tlentang, ade tkangkang, ade yg jadi penyu.. hehe.. tgk la bawah ni, comey kan dorg tido.. geram nk picit sume..hehe..

 
tgk la gaya cheezy tido, tkangkang tgn gitu, cingee lak ayu je tido kat belakang cheezy tu..hehe
 
bella plak elok2 tgh tgk tv, msuk bilik jap tgk die da tido.. btuah btol..comey je jadi penyu atas lappy eena.
 
chebee dr dulu mmg suke tido camni, tak skit kpala ke bee? ha, si pheea ni plak dr kecik tak abeh2 myusu ngan bear die tu.. tak tahu smpai bile nk nyusu camtu..hehe..

todd n caspi tak tido waktu ni, dorg masih bmain kejar2 kat meja makan, mls nak amek pic, taknak kaco mood main dorg.. hehe

12 comments:

Ery Farieha said...

hihihih
comel
kucing i yg sue suke tido kangkang2.
iskkk

Tihara said...

emhh cumil nye seko-seko..rase nak babab...karang tuan die simbah air hangat pulak..lariii :)

ElyaElmo said...

adoiyaii..bapak comeyyy...hu3

Cik Biol said...

arghh rasa cam nk gigit2 je hehehe

Hello Kitty said...

ery : hehe,kucing mmg suke tido tkangkang mcm tu..hehe..:P

tiha : hehe,babab je tiha,takde nye sha nk simbah air panas..hehe..:P

elyaelmo : hihi..tq..:)

cik biol : hehe..:P

brotherSKL said...

wah chomelnya kucing dia..gebu lak tu bulu dia..

ads:hai kitty, salam perkenalan dari saya broSKL(fahmi)
inginkan mata yg cntik dan menawan sila la ke laman Aifah disini

Qisha said...

cumelnya mereka..nampak semangat tapi tak puas hati tak nampak caspi si gedik..hehe

Akmar Anuar said...

hehe baru nak tanye mane caspi, sekali die tak tdo lagi..
dak kecik tu nakal yeah?

comel la dorang!!
jeles tgk ade kucing byk2 tu..

sebenarnye kucing akmar baru mati beberape hari lepas..
rase sedih lagi ni...rase mcm die idup lg je :(

e p i x ____ said...

comel nye kucing :)

amie said...

olololol sumelll..
grrrr

Misz Pinkie Winkie said...

hheh..comelnya diorang tido.
kalo lin..lin akan kaco dia.
pastue mulerlah memaisng wat muker tak puas hatie.
hhehhe

Hello Kitty said...

brotherSKL : thank..hihi:P

qisha : nti sha wat entry khas utk caspi..hihi:P

akmar : RIP kecik:(

epix : thank..hihi

amie :hihi,tq:)

lin : da kaco,tp dorg wat tak tahu je..hihi..:P