Saturday, February 13, 2010

~berakhir sudah~

ok,da kol 12 malam, msuknye 13 feb..contest teka hidung meow pun berakhir jugak.. kepada sape2 yang join, time kasih byk2 diucapkan untuk sokongan anda.. kitorg sgt2 mhargainye.. keputusan kitorg akan umumkan pada 14 feb, sbb undian akan di buat oleh ma abah kitorg yg akan smpai ke melaka esok.. jadi, sbar eh kawan2.. =) disebabkan ramai yang join contest ni, kitorg da sepakat untuk menyediakan 3 cabutan bg sape2 yg btuah.. hadiahnye akan diberitahu 14hb jugak.. tungguu... kat bawah ni senarai yang join contest kitorg ni..:)

 Fadhlinaafifah  En Muaz  Kak E  Lin Pinkie Winkie Kak Long Meeya Fizan a.b.c.d Fakhruz Qisha Sharz Nisa Jom Makan Zai Kulim Sarah Syakila Mamaenylia Nurul + Nordin Ayu Idris Azrai Ahmad Zamri ♥  Are-Pick Cats Kupu Kupu Boutique Min32 Nadiah Tihara Kinsyakrn 

kepada nama2 di atas, thank u so much n gud luck

5 comments:

Qisha said...

yeay nama qisha ada..harap bertuah..:)

Tihara said...

yeay nama tiha pun ade..harap bertuah juge ..hihi

Hello Kitty said...

qisha n tiha : hehe,thanx join..kite tgk sape yg btuah esok..hehe:)

umi_e said...

sebab contestnya mudah je - tak perlu buat homework, kak e happy to join and kalau tak menang pun tak apa sebab suka :)

* kalau kena buat banyak homework - harap menang tapi tak... rasa frust je hehehehe :p

Hello Kitty said...

kak e : hehe,thank u kak e support kuiz ni.. tgk esok sape yg btuah eh..:)