Tuesday, February 16, 2010

~keputusannyaa ialah....~

ok,akhirnye seperti yang dijanjikan, ini la keputusan cabutan btuah bg contest teka hidung meow..hehe..tadi before ma abah k.long balik ke pahang, kitorg da suh dorg cabut 3 undi daripada 21 org yang jawab dengan tepat.. tahniah k pada sape2 yg btuah ni ye.. tp before tu, wait.. ade org len nak tlg cabutkan undi la.. hihi.. sape eh?? :P
 
haa, cingee n caspi pun sibuk gak nk cabut undi..hehe..ok2, sudah cingee n caspi, dorg mst tak sbr nak tahu sape yg btuah tu...hehe

ok,untuk cabutan pertama abah telah mencabut nama TIHARA.. hehe.. tahniah akak..

untuk cabutan kedua plak, ma telah mecabut nama QISHA.. tahniah jugak qisha..=)

n untuk cabutan terakhir, kaklong telah mecabut nama ARE-PEAK.. tahniah..=)

ok, pada ketiga-tiga nama diatas, tahniah sbb btuah.. nti korg emailkan alamat korang kat email ni k (ayumisha@yahoo.com) .. pada yg lain2 tu, jgn risau.. cute kitty akan mengadakan giveaway lagi pada bulan 3 nanti.. apepun, thanx untuk sokongan yg korg berikan.. =)


p/s: rindunyee kat family..:(

14 comments:

joegrimjow said...

jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
klik sini : weekend@sheffield

Qisha said...

sha,eena..makcaik&pakcik..suma orang dalam dunia..

Qisha said...

alamak excited tertekan plak..SAYA BERTUAH..akhirnya saya bertuah..seronoknya..terima kasih makcik..terima kasih twins..qisha bertuah..yeay..sukanya..dan suka lagi..

Tihara said...

salam..

owhh..thank you so much dekat awak berdua.. dan bertuah sungguh tangan abah awak yer..sungguh happy.. :)

Hello Kitty said...

qisha : excitednyee die..hehe..ok,same2..jgn lupe emailkan alamat k..:)

tiha : welcome..hehe..jgn lupe emailkan alamat jugak k..:)

Juz Call Me Sharz said...

beshnyer qisha menang eh..
tahniah2..
:D

KaorU IchibaNa said...

wah..tahniah2 yg menang..

p/s:knp xleh shout kat shoutmix eh??

Hello Kitty said...

kaoru : nape eh?org len leh je..die mengong jap kot..hehe

pawaka19 said...

caspie tolong pilihkan undi..kiut2..
unik2..parent n family terlibat sama..best..

Cik Emi said...

meowww sini lag sbb shoutmix tiap kali dtg tak dpt klik pon?

Aus said...

lol ,
main cabutan betuah..
hahaha..
cayalah...
gudluck ok !!
all d best !

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kucing tuh pun nak undi sekali ker...

Hello Kitty said...

pawaka : hehe,caspi tu suke mnyebok,sume org wat, die nak wat gak..hehe..

cik emi : erk,yeke..nape eh..nway,thank..:)

aus : cabutan btuah untk contest teka hidung meow last week..hehe

zikr : kucing2 tu mmg suke nyebok..hehe

iela said...

wah...bertuah 3 org tu :P.. Qisha bertuah lg.. :D