Sunday, February 7, 2010

~cuppy cake pumpkin yumkin~

sorry entry ini agak tsasar dari entry2 yang len.. besenye bcerita pasal anak bulus je, tp saje nak share cupcakes sha n eena wat.. smlm kitorg attend kelas wat cupcakes, n ini la hasilnye.. nak tahu gak pndapat korg pasal decoration tu, mne tahu kan one day leh bukak bisness cupcakes plak..hehe..:P

~ini cupcakes yang sha wat~
~ini plak cupcakes yang eena wat~

5 comments:

Qisha said...

hai..both of u ada bakat la..cantik & nampak sedap aje..pasni boley la qisha tempah yer

Hello Kitty said...

hehe..mcm messy skit, yela 1st time wat..tketar2 tgn nak wat deco.. nk tempah,leh je..hehe:)

Misz Pinkie Winkie said...

hehheh.
comelnya cupcake tue?
mestie sedap kan.

Jul's Bini Jae said...

kira ok la tuh 1st try dah chumel cam tuh..akak x bleh arr kot...tangan pakinsen x berseni...hahaha

Hello Kitty said...

lin : hehe..tq..membe2 kate sedap..ayu wat vanila cupcakes..:)

kak julia : hehe, tketar2 gak kak nak deco buttercream tu..hehe:P