Friday, February 12, 2010

♥caspi & mummy goes to sleep♥

tadi sha rase pnas tido kat bilik, n sha pun kuar la bentang toto kat ruang tamu kat bawah  kipas, baru la rase sejuk skit.. n msuk bilik balik nak amek bantal, kuar tgk da ade bdk kenet tlentang atas toto sha.. die rasmi dulu tmpat tido sha, hampeh punye bdk kecik.. pastu bile sha da mule baring2, die pon sebokla nak guling2 gak atas bntal n dlm comforter sha.. tak smpai hati plak nak msukkan die dlm bilik bile tgk die bukan men sonok lagi golek2 atas toto..takpela, malam ni capi teman mummy tido la k.. tp jgn wat bdn mummy mcm trampoline sudah la k.. sblum tido, capi msuk bilik dulu cium n say gud nyte to mama eena, bile da abeh die dtg dpn balik dok tgolek sebelah sha.. hehe.. comey je dak kecik ni.. rase nak picit je hidung die yg hitam tu.. hehe.. sha pun sediakan la bntal untuk capi, klau die nak ggit2 ke, amek je bntal tu.. hehe.. golek sane, golek sini, posing sane, posing sini, n waktu sha tgh tulis post ni, tgk2 die da tido kat kaki sha.. comey je bdk kecik tu tido.. sweet dream capy.. oh,lupe nak ckp td sblum capi tido, sha nyanyikan lagu 'You're my honey bun sugar plum!' untuk capy.. die tgk je muke sha, maybe die faham kot bile sha ckp kat die 'ur apple of my eye'..hehe.. mummy love capy soooo much.. 
 
bantal mummy n caspi..hehe..comey tak?:)
 
main2 dulu sblum tido..=)
  
nak kene gosok dulu eh baru nak tido..hehe:)
♥ ni lagu untuk caspi sebelum die tido..

9 comments:

Alynn Notnot said...

kalau masa tidur peluk kucing kan besh ^-^

umi_e said...

manjanya caspi...

Qisha said...

manjanya si budak kenit ni..comel je..kiss sket..muaaahhh

cikgu isza said...

alahai.. comel dan manja

::mish-eena:: said...

smlm mama xleh tido sbb capi kacau mama kol 3 pagi..gigit tingee..jilat muke..len kali capi kene tido dlm bilik tau..

Hello Kitty said...

alynn : haah,besh..tp 5 minit je dpt pelok, past dorg meronta la..hehe..

kak e: die mmg manje n mngade2..hehe

qisha : kdg dtg manje die, ok la..klu time nakal, abeh die lanyaknye kitorg..hehe..caspi send muaahhx gak kat aunty qisha..hehe..

cikgu isza : hehe,tq..:)

Misz Pinkie Winkie said...

hhehhe.
comelnya dak capi tue.
cam duke kalo nak tido kena bobok dulu.
ala..teringat plak kat dani.
tadie masa nak balik kg..dia tnegok jerk muka lin.sbleum nie tak pnah cmatue.
moga dani sihat-sihat saja.
risau plak tiba-tiba
sedeynya..

Hello Kitty said...

lin : jgn pk bukan2 k..dorg ok je,dorg mst rindu kat lin tu..takpe,sls nti jmp balik k..hehe..:)

pawaka19 said...

suka tngok caspie.dulu ada bele kucing cam caspie.yg pelik dia penah mkan bubur durian smpai licin..