Tuesday, February 9, 2010

~ayam goreng mcd~

ptg tadi sha beli mcd, letak la atas meja jepun yg rendah tu, then adela beberapa makhluk tuhan trus attack mcd tu, sape lagi kalau tak anak2 bulu kitorg ni..hehe.. bgotong royong lagi utk koyakkan plastik ayam goreng mcd tu , hehe.. mcm tak makan setahun pun ade.. cingee la lebih2, da la last week, die abehkan cheese beger waktu tgh tido, bgun2 die tggalkan roti beger tu kat kaki, nakal punye cingee.. n tadi die la org 1st attack ayam goreng tu..hehe.. lepas tu, sha kuarkan ayam tu dr kotak, n bg dorg kotak tu, berebut2 die koyakkan plastik n kotak ayam goreng mcd tu ngan caspi n pheea..smpaila dorg bjaya makan kerak2 ayam tu, trus sha buang.. kang skit perut, susah lak..hehe.. tgk la gelagat dorg ni.. takpela, mggu ni mummy bg ayam rebus kat sume k..
       

7 comments:

Jul's Bini Jae said...

wahhhh...ayam gorengg!!! (buat sora ala2 Upin & Ipin) kenduri McD dorg yekk...bestnyerr...!!!! hehehe

Qisha said...

Mewakili anak bulus "yey,minggu ni dapat makan ayam rebos.."

Hello Kitty said...

k.julia : lebih kurang mcm tu la dorg jerit2 ngiow smlm.."ayamm gorengg!1"..haha.. tak bg pun dorg,takot skit perot..da la ayam spicy..hehe

qisha : ayam rebus tu sbnrnye da delay smggu da, da bgtau dorg da last week nk bg,then tpakse mntak maaf kat dorg.. last weekend bz skit..hehe:P

Misz Pinkie Winkie said...

wahh..
makan besar dak2 nie.

sama cam anak bulus kat umah tue.
pantang dengar bunyi plastik.
laju jerk.
nak kata tak makan.
mustahil.
tapie diorang akan jadik penyibok.
hehheh

Hello Kitty said...

lin :tula,selera dorg besar btol..nak ayam goreng mcd la, cheese beger la..n malam tadi donut big apple ayu lak dorg attack..hehe.. pntang dgr je bnyi plastik, sume kerumun..hehe..

CikLola said...

uikss..ayam mcdla..sedap2..ske tgk gelagat s kecik tuh..hahaha....

Hello Kitty said...

lola : si kecik tu mmg..die laju je klau makan2 ni..hehe