Wednesday, February 24, 2010

~bile mummy sibuk,dorg pun sibuk~

bile mama n mummy sibuk, dorg mst nak menyibukkan diri jugak.. bese la, rajin katekan.. da masak da dgn perngai dorg ni.. smlm waktu sha kemaskini borang master, pastu ade la beberapa ekor nak smbung master jugak.. hello, korg tadika pon blom lagi k..blaja kenal ABC dulu k, baru same2 isi borang ni k..hehe.. bile sha susun borang, dorg pun sibuk myusun jugak..susun baek2 takpe, ni ckar2 kertas tu..seb bek tak blubang, tak psal2 kene print balik.. waktu tu la, ade yg nak baring la, meniarap la,tkangkang la,jadi penyu pun ade jugak.. haish,bdk2 ni mmg nak kene kurung balik.. last2, sha amek recycle paper, kerat 4 n buatkan bola kertas utk dorg..baru la sume tak kaco da, men bola same2..hehe.. igtkan ok la bile da bagi bola tu, tibe2 dorg wat borang2 yg sha da atur padang bola plak.. adeh, takleh jadi ni.. sume da btarabur balik then jalan penyelesaian yg baek, simpan sume dalam bilik..haha..baru la tenang..
 
yang pertama dtg mngaco tak lain tak bukan caspi la, then chebee da curious cat..hihi:P
 
amboi cheezy, cantik tempat tido cheezy eh..
  
 bella n cingee plak dtg nak tlg isi borang..
  
dapat bola,trus men jauh2..tp sekejap je, pastu dorg dtg balik..adehh!:P

8 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hehhhe
semua nampak nak menolong.
rajin semuanya.

sibella nampak cam dah kuning.
susah jugak kaler putih kan?
sib baek cik twin pandai jaga

LiNda said...

alaaaa.... chomelnya !

Serius...

rasa sebak tengok kucing yang gebuss ini . Teringat 'tipah' . huuuuuu

Radiusi Maya Algebra said...

rajinnyer sume. haisshh;D

nme meow kite same la, bella.hehe

F U N F A B U L O S I T Y said...

wohhoooo-kuceng dex dah beranak dah semalam-time-senja-memule menyorok2 je-pastu terus letak kat dalam kotak besar-terus dia tido dalam tu-tup tup-senja dah beranak-name kuceng tu-stacy-dapat 3 kitten-yuhuuu ;D

iela said...

huhuhu...rajinnya diaorg tu menolong.. :P puk sket.. huhu

ParkAir said...

tersangat comel!! kucing kat umah aku x cun macam kat sini huhu..

fiD said...

lala...


nanti koyak bari tawu...

itan said...

kucing itan yg dulu (Yipao) pown ske mlibatkn diri ngn krts.
law dye mrengek2 tp taderw org lyn,
t dye amek snaskah surt khabar n heret ke tgh2 ruang tamu.
ngatkn nk bce.
tgok2 da brkecai2 jd cebisn kcik2..
(~_~')