Thursday, February 11, 2010

~ape kena la ngan cheezy ni~

semalam waktu tgh tgk tv, dgr bunyi caspi menjeri2, igtkan nape la dak kenet tu menjerit2, rupenye kene gigit ngan cheezy..hehe.. ape la cheezy ni wat camtu kat adik capi.. sian die mnjerit2..lepas 10 minit, die mnjerit lagi..adeh, puas da halang tp cheezy attack jugak.. sbnrnye cheezy tgh on heat, die duk kejar bella, tp bella tampar balik die..bella lom ready lagi, so si cheezy ni g attack si caspi yg bujang tratangtang tu..ade ke patut die nek atas bdn caspi,nak mengawan..cheezy ni gay ke ape, tak nmpk ke ball si caspi tu.. haha.. pastu lame2 kitrog biar je la..tgk caspi leh lwn, ok la tu.. cumenye takot hidung dorg bcalar2 plak.. smlm da ade 1 calar kat hidung cheezy, men ganas sgt ngan capi tu.. si kecik tu plak bdn je kecik, tp leh tahan gak ganas.. habis disaster 1 umah,dorg berlari n bperang.. mkin beria plak dorg blari, blom campur si cingee n bella punye larian lagi, last2 simpan bdk2 dlm bilik kecuali cheezy, bella n cingee.. baru la aman skit nak tgk tv, kalau tak abeh nye dijadikan kitorg ni trampoline.. hehe.. mcm2 ragam anak mummy, mama n papa irman ni..hehe..
  
mama, mummy.. tgk cheezy ni cari pasal ngan capi..
 
mama,mummy..tlg capiii..
  
nah,amek ko sebijik cheezy..padan muke da tlentang..haha
  
ko nak main kasar eh cheezy, ak kunyah2 telinga ko ni..

15 comments:

Qisha said...

go caspi..belasah cheezy tu..eh tetiba rasa nak makan cheezy wedges plak..sedapnya..patut caspi gigit telinga dia..hehe

fiza said...

Ala..la..la...cumilnyaaaa kucing² nih (^_^)

Misz Pinkie Winkie said...

hehhehhe.
capian dah jadik raja bersiong.
ayoyo..

Hello Kitty said...

qisha : trok gak cheezy kene belasah, smpai bcalar hidung die..hehe..

fiza : hehe..tq..

lin : caspi da geram sgt ngan cheezy, asyik nek atas badan die je..hehe..

Alynn Notnot said...

waaah! kucing jantan pom dye nk rmbt ek?

Ery Farieha said...

hihiih
kucing mmg cenggitu
kalo time mood nak maen, kisah ape
hahaha

sI tEDI said...

ha ha ha ha..

Hello Kitty said...

alynn : haah,da kucing betina taknak kat die,jntan pun boleh la..hehe..

ery : huhu,btol2..dorg men tak igt dunia..hehe

tedi : ;)

cik bunbun said...

gatalnye cheezy tuh.. rasa naak cubit2 jek. hahh :P

Hello Kitty said...

bunbun : aah, die mmg tgh gatal skrg..hehe..ksian pun ade tgk..:P

umi_e said...

laaaaaaaaaaa gurau2 manja lah tu ;)

iela said...

cheezy tu dari kat rumah akak lagi dah gatal.. huhu.. bila la agaknya nak jumpa dia lg.. huhu..
dah lama tak pegang bulu dia yg soft tu.. huhuhu

Hello Kitty said...

kak eila : thanx follow..aah,die gatal tp tak bising, sopan je..hehe..akak kalau dtg melaka, dtg la umah,leh tgk die.. da besar da bdn die..hehe.. haah,bulu die lembut sgt..pndai akak jaga..:)

Kamarul Harun said...

wah.. cheezy sudah namamu yellow.. akaka. makin gebu bulu dia.. eheh. nanti la balik kluang leh singgah sana.. rindu dah ngan yellow :P

Hello Kitty said...

abg kamarul : hubby k.iela eh?mati2 igt name hisham..haha..ha,dtg la lawat cheezy,umah 5 minit je dr tol ayer keroh..hehe..