Monday, February 22, 2010

~gaya anak bulu tido~

weekend la waktu paling lame dpt spent time mase ngan budak2 bulu ni.. time tu jugak boleh tgk ragam masing2, tgk care dorg main, tgk dorg gaduh btumbuk2:P, n bile da pnat sume, tgk masing2 tido dgn gaya masing2.. bile dorg da tido, bosan lak tak dpt tgk dorg lalung lalang dpn kite.. jgn harap la boleh kaco dorg tido, tak sedar ape2 bile da mimpi tu.. ekor je digoyang2 skit tanda tak bg kaco..hehe.. bile anak bulus tido, mama bulus mule bosan pastu last2 sume tbongkang ramai2 dpn tv.. hehe.. mcm tu la tiap2 minggu, bile bgun tido, keliling penuh ngan dorg.. ade yg tkangkang, ade yg tido mcm siput, ade yg tegangkan badan pnjang2.. hehe.. comey je sume..
     
yang pasti bile sume makhluk2 kat atas ni tido, ade la sekor makhluk pelik yg susah sgt nak tido.. serius, kitorg susah sgt nk tgk die tido, bile kol 2 pg tbangun g tgk dorg jap kat bilik, mst die ni lom tido lagi.. ape ntah die wat.. tak lain tak bukan...
ni haa, si bdk kecik caspian yang susah tido

9 comments:

rossoneri said...

haha comei je masing2 tido...skrg kan musim panas, kucing kamu xkepanasan ke...

Mknace said...

:) :) :)

hitsuke said...

hello kitty...??

Misz Pinkie Winkie said...

hhehe.
comel..
samalah ynag kat umah tue..bila tido tak hingat dunia.
bila dah bangun..
mengiow pon tak hingat dunia.
aiyakk.

bulat said...

kiyut bangat yo.. ;)

Kaito said...

look like the moving cotton to me...don't know why....haha

Ery Farieha said...

yg tido terkangkang tu ade x? haha

SuRayA^i. said...

alahai comel2~ XD

Syafiq Kadiran said...

comei nyer kucin...
nk 1!!!