Friday, February 5, 2010

~contest namakan dan menang!!~

haha..act,post ni da lame bsarang dlm blog kitorg ni, bz smpai lupe nak postkan.. gmbar da edit, cumenye dok pk2 name2 yg lagi besh,last2 lupe.. n tadi k.iela bgtau contest da tutup, kecewanyee.. tp takpela, post je la.. sbb ari ni msih 5hb, kot2 k.iela trima lagi ke.. hehe.. ok, kat bawah ni pic yg kitorg da edit..
                       miow
nama yg kitorg nak bg kat kitty ni..

1.
~Tomot~  knp bg name ni? sbb abg die name nye tomei, so utk adik die kitorg nak namekan tomot.. tomei n tomot.. so nti bile k.eila nak pggil dorg, "tomei, tomot.. meh sini meh.." hehe..


2. ~Oyen~ name ni bsempena kaler die yg warne oren..mcm comey je nak sebut.. oyen..:P


Ok ok..Syarat-syaratnya mudah jer:
  1. Untuk kawan-kawan yang ada blog..
    • Jadi Follower blog ini.
    • Korang mestilah create satu entry berkenaan contest ni. Ataupon korang copy paste je entry aku ni. Jangan lupa tinggalkan nama anak kucing yer dalam entry tu. Buatlah secreative yang boleh. Nak edit gambar kucing tu pon boleh. No problem ma.
    • Tinggalkan link anda di dalam ruangan komen yer. Nanti aku jengah2.
  2. Untuk kawan-kawan yang takde blog tu jgn risau, korang hendaklah tinggalkan komen beserta slogan " Saya nak namakan anak Oleo dengan nama ..... kerana .... ". (takyah la sebijik sebijan macam ni..kekeke..buat ayat sendiri pon boleh).. tidak lebih dari 50 patah perkataan.
  3. Tarikh tutup adalah 2 minggu dari sekarang iaitu 5hb February 2010.

3 comments:

iela said...

huhu..lawa la bulu mata dia..hihihi

Hello Kitty said...

hehe..mcm artis gitu..hehe:P

fakhruz said...

satu lagi mocot..haha