Sunday, February 21, 2010

~ultraman datang menyerang!!~

waaa..takotnye entry kali ni..jgn tak caye korang, ultraman dtg umah kitorg menyerang anak2 bulu..huhu..apelah slh anak bulu kitorg ni smpai kene attack ngan ultraman?? haha..sebenarnye,eena yg jadi ultraman, takotkan budak2 ni..skali skala kenekan dorg, ade yang meremang2 bulu.. tp ade gak yg wat tak tahu je takde perasaan.. caspi da kembang2kan bulu nak lawan balik, garang dak kecik tu.. cheezy lak menciput lari masuk bawah meja.. harap je jantan, penakot rupenye..hehe.. bella n cingee respon gak skit2,tp tak takot pun.. tp pheea chebee n t0dd lnsong takde perasaa, klakar btol.. die wat tak tahu je eena dtg jadi ultraman.. pastu caspi n cheezy cube branikan diri nak bau2 ultraman tu, n last die tahu ultraman tu eena, pastu dorg tak takot da..hehe.. klau tak klakar tgk dorg blari..hehe.. ok,pas da abeh kenakan dorg, sesi bgambar lak ngan utlraman..cheeseee...:D
 
ni la ultraman nye..hihi..comey tak?:P
  
unit pengecam bau sdg mengenal pasti..hehe
   
sume da takde perasaan tgk ultraman..hehe..

14 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

muahahaha~

comel betoll!!

aRe-lOnG said...

yeah...
ultraman penyelamat bumi...

ade raksasa nie...
tolong2....

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kucing tuh takda mood nak kacau ultramman tuh..

dee sygg said...

HAHAHA !! sape kate tade perasaan tgok ultraman ? neh ha , perasaan na ketawe membuak buak ;D
comel betol . kucing tuh pown plek tgok tuan nye berkelakuan aneh begitu , HAHA ! :D

KaorU IchibaNa said...

otomen pon sayang kat kuceng!=)

Cik Emi said...

meowwwwwwwwwww

Hello Kitty said...

zara : hihi,tq..:)

are-long : hihi,jap g ultraman dtg k..

zikr : dorg takde prasaan,pnat je jadi otomen..hehe

dee : tula,dlm hati dorg ckp mama n mummy dorg ni gile agaknye..haha:P

kaoru : hihi,otomen skrg suke kucing..hihi

cik emi : meeeowww:D

pawaka19 said...

sapela yg menjadi ultraman tu

Syafiq Kadiran said...

aku nk kenal ngn ultramen tu....
nk soh d wat esemen aku...
hahaha...klakar tol..

dir...antologi hidup apple sepi... said...

salam..eyh twin...mcm mn nak komen kat chat box tu...xleh la..huhuhu...ples visit my blog tu..

noor afzan said...

ultraman ni x menakutkan..hha~

Misz Pinkie Winkie said...

hhahhha.
ultraman taro ker nie?
comell..mana rembat topeng tue.
nie mestie beli kedai tikam.
lalalala...

zella said...

oltromen yg penyayang... ;)

Jul's Bini Jae said...

Kelakar tgk pix yg pengecaman bau tuu..
hahahaha..kat umh akak Rusty sekor jer yg salu buat pengecaman bau. Terutama klu akak makan gula2 berangin @ ade sapu2 minyak angin kat badan @ kepala. Mmg hantu minyak angin makcik tuu...pantang cium bau minyak angi, cepat jer datang nak jilat2...ketagih ke hape...iskkk..

yg lain, cium bau minyak angin jer, sume berterabur lari..hahahah