Tuesday, February 23, 2010

~kami bela penyu juga..hihi~

ok,selain daripada bela anak bulu, kitorg ade jugak bela 2 ekor penyu.. sekor jantan, n sekor lagi betina.. penyu kitorg ni pelik skit sbb die ade bulu n berekor pnjang.. hehe.. penyu kitorg ni hidup kat darat je, dorg takutkan air, tp kdg2 kitorg rendam gak dlm air.. . nak tgk penyu kitorg? ni kat bawah ni..hehe.. tadaaa...:D
ni la penyu kitorg.. hehe.. name die bella n chezee
 

comey kan? dorg mmg suke sgt jadi penyu, kalau lepak depan tv ke, bawah meja ke kat dpur ke, kat mane2 la, mst nak jadi penyu lebih2 bella, tido pun jadi penyu.. try wat kat anak bulus len, tp takleh, 2 ekor ni je yg boleh jadi penyu.. sonok bile dorg jadi penyu ni, senang nak sikat sbb dorg da lebarkan bdn dorg.. hehe.. penyu..penyu...:P

19 comments:

bErrY sTraWbErRy said...

igtkan kucing nina je yg suke ddk cam ni...agak nye kucing parsi punye style mmg macam ni kot...cute kan...

RAIFANA said...

comel aa.. ajo dia tido terbalik lak.. lg kiut

Aini said...

holloh comelnye..

iela said...

huhuhu... Oleo pon suka duduk mcm tu.. adik beradik chezee la katakan :P

Ery Farieha said...

hhahhahahahahaha
sumpah!
ni 1st time tgk!
walopon dah bertahun bela kucing
aduhh kelaka gile~~
comellll!~

cik bunbun said...

auuuu..

tha men hou ke ai. hihiii

chumel nak babap babap jer. lalalalala :P

Deco [MisS N] said...

comeynye....
nak pinjam bella sehari boleh tak???
sehari je...

bestnye dpt kucing camtuh

comellll sgt

♥ciK-t0ge ♥ said...

aLahai t0Meynyer kuceN2 tuH
:X

Hello Kitty said...

nina : haah,kucing parsi mmg suke duk camni, tak pnah lak tgk kucing kg duk camni..hehe

raifana : hihi,nti sha ajar die tbalik plak

aini : hihi,tq

k.iela : hihi,prangai same je adik bradik..hehe

ery : 1st time ke tgk?hihi,klakar kan..tak skit plak kaki die tu..

bunbun : haha,babap je mereka2 tu..:P

deco : hihi,nak pnjam bella?leh2,meh la dtg melaka..:)

cik-toge : hehe,tq..:)

mardhiah syazwani said...

comel! geramnya dekat bella. tapi tak mau pegang, sebab banyak bulu gugur. hehe :D

Hello Kitty said...

adik : da ok da bulu bella,ari tu silap mndikan die..:P

Tihara said...

eehehe..mcm carpet jer..cumell

pawaka19 said...

agaknye dia duduk baring macam tu dia senang hati..sihat suma..bgusla jaga dengan elok

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ingatkan dia sakit...erm.. memang macam tuh rupanya..

Mr.Z said...

haha..kelakar la..comel pun ada.. :)

Hello Kitty said...

akak tiha : hehe,wat bntal pelok lagi besh..hehe

pawaka : hehe,dr kecik die suke jadi penyu..comey btol..

zikr : haah,mmg da jadi perangai..:)

mr.z : hehe,mmg klakar..die kembangkan badan die..

Misz Pinkie Winkie said...

hehe..
sama cam dak bulus kat umah
kalo terkangkang bersepah-sepah
kekadang sampai tertido
selesa agaknya.

S.y.U.R.a said...

wahhh~~ GERAMMNYA!!!

|| NaFiRaa || said...

kiutnye!!!!!!