Friday, February 5, 2010

~pinky, bluey, yellow~

hehe..mst sume igt name kucing kan, hehe.. sbnrnye name kat atas tu name litter box yang baru kitorg beli untuk anak2 bulus kitorg ni.. ade 4 kaler, pink biru hijau n kuning.. mula2 nak amek warne hijau, tp bkenan plak warne kuning..harge die sgt puas hati, mule2 die letak harge kat situ rm70, pastu lepas da nego die bg rm60, pastu ckp kat tokey petshop tu, nak beli 2, then die bg rm55 satu, pastu rase nak amek 3 sbb anak bulus ade 7 ekor, then mntak kurang die bg rm53 satu.. hehehe..:D sgt puas hati.. da lama sgt nak litter box yg ade pintu mcm ni, akhirnye dpt gak yg murah2.. ni kire hadiah untuk anak bulus untuk gaji pertama kitorg slepas sbulan bkerja..hihi:P mule2 test bende ni ngan dorg, sume nye tak pndai nak kuar, msuk laju plak.. dalam 30 minit camtu, msg2 da pndai kuar tp amek mase jugak la.. utk pmulaan ni, kitorg nak cbutkan dulu pintu tu, nti lame2 baru psg.. biar dorg serasi dulu ngan litter box baru ni..:)

         

13 comments:

umi_e said...

kotak tu besar mana ya? Kucing besar sesuai ke? TQ

Hello Kitty said...

aah, besar..2 ekor leh msuk skali..hehe.. tggi pun tggi..:)

Qisha said...

sangat cumella box tu..nak yang warna kuning,pink pun nak..biru pun nak jugak..suma la nak..hehe..mesti kurang bau kan sebab ade penutup

My A,B,C,D...... said...

laaaa....ni ke?

sI tEDI said...

leh main nyuruk2 lak dlm tu!

Hello Kitty said...

qisha : haah,comel da murah..sha pun tkejut die bg harge murah,tu amek smpai 3..hehe..haah, kurang skit bau die n litter tak bsepah2 sgt..:)

hafiz : aah, ni laa..bukan kucing..ckupla 7, da byk sgt da..hehe

si tedi : tula,dorg da wat da..kejap kang hilang sekor..hehe

cik bunbun said...

emm.. dy masuk n kluar ikut pintu yang same yek?? ke ade dua pintu??

hahahh soklaan pelik :P

Hello Kitty said...

cik bunbun : 1 pintu,tp leh goyang kuar masuk..lnggar je pntu tu nti tbukak..hehe:)

Misz Pinkie Winkie said...

cantik.
makan masa jugak nak ajar diorang,
tak pnah nampak lagie kat sinie,
cam menarik jerk.
hhehheh

nak kirim bleh?
huhu

~AyUmIshA~ said...

lin : aah, makan mase jugak..masuk laju je,kuar tak pndai..hehe..nk kirim leh je lin, tp ari tu tggal 1 je kat kedai tu, nti ayu tgk ade lagi tak..ok? kalau takde, ayu tya leh order lain tak..:)

Ery Farieha said...

waa
yg putih tu cm kucing i namw Su.
hehehehe

Hello Kitty said...

ery : yeke..yg u kate sekor gebus tu eh..name kucing i ni bella..=)

kozumi_ro said...

erk...koz pnah tgk bende ni kat kdai tpi murah lagi rm35 winggit...hihihii