Thursday, April 22, 2010

~testing dulu..:)~

tggal lagi 3 mggu lagi pheea nak due.. haish, mkin bdebar2 plak.. pheea skrg da sibuk mncari kotak bawak katil kitorg..abeh die kuar nye barang2 dalam kotak tu.. hihi.. takleh pheea, mama mummy kan da bg bakol untuk pheea beranak nti.. nti kite letak bawah katil k.. kitorg suh la die cube bakul ni, die mcm bminat je.. msuk, duduk2 jap pastu kuar.. karang die dtg die msuk lagi.. hihi.. sukela tu.. nti pheea nk beranak, msuk dalam bakul k..:) good yaya.
   
testing sane, testing sini.. kejap pusing kanan, kejap pusing kiri. ok la tu.. die mcm suke je bakul tu..hehe.. nti kite cari tempat gelap k yaya.. bg yaya selesa nk beranak nti.. mama mummy akan wat yg tbaik utk yaya..:) 

pastu ari tu g cowboy, nmpk lak bakul ni yg lagi tggi.. hm,kitorg rase mayb yg ni lagi ok kot utk yaya.. nti bile anak2 die da besar skit,takde la dorg leh pnjat kluar.. pastu kitorg pun belila n test kat yaya.. die mcm tak excited sgt mcm bakol merah ari tu, tp takpela bg jugak die bakul ni..hehe.. tp....
      
bukan yaya je nk beranak rupenyee.. yg jantan 2 ekor ni nak beranak jugak rupenye...hehe.. caspi mcm besela, da tahu da perangai nyebok die tu.. pastu chebee n cheezy pun ikot skali..hehe.. sabar ye chebee..nti turn chebee lak k..hihi:P

11 comments:

Mama Yaya said...

mase bagi bakul biru ni..yaya x excited sgt sbb marah kt mummy..mummy paksa mkn vitamin..kt mulut tu ade lagi..die xmo jilat..hehe..

m.q said...

bertuahnya diaaaa
servis mcm std demc tu..huhuhuhu
semoga slmt lh evrythgs yer

Akmar Anuar said...

eiii caspi ni...busybody nak beranak jugak..ekekekek :P

pheaaa!! be happy!! <--bajet mcm phea bace :|

|| NaFiRaa || said...

hehehehe... ade jugak nak tumpang bakul..kiut je..:)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

EEEEE....comelnya kucing2 ni...
bagi kat saya sekor bleh...
bleh laaaa....hehhee

sI tEDI said...

caspi tu QC.. Quality Control..

lagi dua tu pak n mak bidan!

ha ha ha ha ha

Aqma eUcaLypTus GurL said...

Alamak caspi.. Comel nya u..
U kan boy.. nati u ngorat awekz cantik sket taw... biar anak u gebu.. So, leh la i bela sekor.. (T__T)
i admire u caspi..
Love u caspi..

fiD said...

nak tengok video kucen berdiri tak?

meh sini

illafira said...

Tp yg biru tu tinggi sgt.. Tkt nnt ade baby, si ibu nk lompat kuar, bakul terbalik la.. Sian kat baby2 nnt... Ni dr xperience sendiri ;)

✿bieyra dhamira✿ said...

selamat menyambut anak baru ye..hehehehe

.::WaNiE::. said...

hahah caspian sibukkkkk