Friday, April 9, 2010

~kushi kushi~

hehe, jgn pelik dengan tajok entry ni oke.. kushi2 tu bmaksud sikat2.. hehe.. diambil dalam cter chi's sweet home, chi tu suke sgt kalau kushi2.. hehe.. mcm perangai cheezy kat umah ni, suke sgt kene sikat.. now name cheezy da dipendekkan jadi chi sbb perangainye same je mcm kartun chi tu..hehe.. mlm smlm kitorg spend time ngan dorg, sikat sume bulu dorg.. mcm2 pose dorg ni kalau kene sikat, tp yg paling layan skali chi la.. kalau kitorg benti kejap sikat die,nti die tarik balik sikat tu.. hehe.. bella pun suke jugak, yg paling tak suke kene sikat caspi, sikat skit je da lari.. tp takpe, bulu die tak tebal sgt mcm bulu bella n cingee, tak sikat pun tak kusut sgt pun.. :) lepas da abeh kushi, upah dorang vitamin 1 sorg, n bedakkan 1 badan dorg sume.. sume wangii... =)
      
ni budak paling suke kene sikat.. cheezy @ chi.
ni cartoon chi tu, comey sgt kucing ni, skit2 mintak kushi2..:D

10 comments:

My A,B,C,D...... said...

sudah nampak perut dia....pheea.

illafira said...

comel2 nye sume.. suka disikat..

sI tEDI said...

budak chi tu, dia ske org geli2 perut dia tu. ekekekekkee

GeuMJanDi :)) said...

byk nyee kucinggg.....ni jeles nih...tomel2 lak tu

qellissa said...

kiut nye kucen!lissa sukerrrr kuceng....

Mariella said...

alolololo...cute nyer diorang ni. geram...geram!!!

btw, kittens kite kene ring-worm. pastu vet kat shah alam tu salah prescribe ubat. jadi makin teruk. sian diorang. nasib baik cepat2 bawa jumpa family vet...dah reda sikit...:(

.::WaNiE::. said...

alololo comellllllll

AkuPenulis said...

chi sangat comel..geram!!hehe

NiNa' said...

geramnye tgk kucing2 ni...

rase nak pegang222 badanye.. cuteeeeee sesangattt

Ery Farieha said...

alolooo
syok je kne sikat
ekekeke