Tuesday, April 27, 2010

~rombongan cik tedi~

hari ahad baru ni, tibe2 dapat 1 call dari no yg tak dikenali.. waktu tu pkol 10.30 pagi rasenye.. kitorg msih tido lagi, al maklumla cuti, time tu la nak tido pepuas..hehe.. tp takot urgent ke, sha pun jawab la cal.. kuar sore pompuan.. haish, sape plak ni.. sha dgn mamainye mengkontrol sore konon2 da bgun pun tya la sape, n rupe2nye Cik Tedi.. hehe.. die ckp die nak singgah umah kitorg jap, dalam masa stgh jam lgi die smpai.. huhu, tbeliak jap mata sha, sbb umah mne kemas2 lagi..hehe.. bgun2, kjutkan eena n trus kemas2.. bg bdk2 makan then kurung.. igt nak kemas cntik2,tp tak smpat.. maafla ye cik tedi, ala kadar je ari tu.. nk goreng ape2 mkn breakfast pun tak sempat.. hihi..:P cik tedi dtg bawak kek bfday die, soo yummy.. sedap sgt2..tq eh.. n die bawak anak buah die yg comey tu skali.. suke sgt dorg ngan kucing2 kitorg, abeh blari2 1 umah.. hehe.. tp bdk2 bulus ni takot skit, caspi je yg ok bile kene umpan dengan bulu.. suke la bdk2 tu.. hehe.. tedi, next time wajib dtg lagi tau.. nti boleh mkn2.. ni dtg sekejap sgt..hehe.. ok, bawah ni kanak2 kendos yg suke sgt kucing.. akak n adik.. lupe nak tya name dorg..hehe.. 
 
 

4 comments:

.::WaNiE::. said...

hehehe kalau ada org dtg rumah kucing wani sume nyorok xkuar2

umi_e said...

salam... budak2 besar tu memang suka sangat kat kucing2 cute :P

sI tEDI said...

ekekkekekeke.. x pasan entry ni. he he he... glemer lah budak 2 org tu.. he he

jgn serik kitorang dtg lagi!

Muhaimin32:) said...

hehe..caspian mcm beku..hehe :D