Friday, April 16, 2010

~kenapa sume melepek ni?~

last week lepaskan budak2 kat ruang tamu, sumenye melepek.. tak tahu angin ape dtg tibe2 sumenye baring melepek.. nak kate mase utk tido, awal lagi.. haish, bdk2 ni ade je mood dorg.. bese blari ke sini sane, pnjat tv, pnjat tgkap, main paintball disebalik sofa..ni sume jadi budak baek.. tp takpe, mama mummy suke.. takyah nak tjerit, tlolong sane sini suh trun.. hehe.. n sha pun sempat snap pic sorg2 smntara sumenye tgh melepek.. kang dtg angin nak main, ribut rumah.. hehehe..:P
 
cheezy : ni nape garang sgt muke ni chi..:D
t0dd : tak bape ikhlas nak amek pic ni, tu muke masam je..
  
bella : bella da nganok time ni.. tgh kire biri-biri..hehe..
cingee : aloo, ni muke paling manje die wat.. geram je..
  
pheea : ari2 melepek macam ni sejak perot mkin lame mkin besar ni..:D
chebee : nmpk lampu camera, tros angkat kepala.. sory b mummy kaco..:P
 
caspian : haaa, yang ni orang sume melepek,die tido tros..haha..:P

10 comments:

Ery Farieha said...

takde mood
ekekeke

Miss ... said...

panas kot tu psl semua melepek kekekek arghhh comel semuanya ekeke

My A,B,C,D...... said...

kesian caspian x de pun gambar kat sebelah dia....yang lain semua gambar berpasang2.....sha ape lg....huhuhuhu

nourul said...

lapa la ni..
awat xbg mkn..
cian kt mereka2 ni..hehee..

Nurul Harun said...

mak ai. comelnya kuceng,

ARYN said...

cute cats :D i love cats :D
nice to meet u cat lovers

a.m.i.e said...

kucing2 kite pun cmtu gak..lg2 klu tgh cuace panas..melepak n tdo je memanjang kejenye..

Akmar Anuar said...

hehhe...gamba caspi paling besar sekali, yeah!!

dorang melepek je sbb skrg ni mesia makin panas..
so lantai tu sejuk, best nak tepek tepek <-- tepek2 tu pe? sesaje je si kama buat ejaan baru :|

sI tEDI said...

bella muke memang x menahan.. ekekekkeke...

.::WaNiE::. said...

heheheheh panas tu kott