Wednesday, April 28, 2010

~pheea's sweet home~

ok,sume tahu kan kitorg bakal menimang cucu sulong tak lama lagi.. (cewaah,ayat mcm ape je..haha).. kitorg tgh menghitung hari je skarg ni due date pheea nak beranak.. anggaran kitorg ade lagi 14 hari camtu..waa, tak sbr btol.. excited sgt2 da ni.. bese duk tgk cucu2 org je, kali ni kitorg plak.. hehe.. doakan pheea n babies slamat ye.. ok2, utk meraikan kelahiran cucu baru ni (haha!ayat poyo lg), kitorg pun belikan pheea rumah baru, yg dinamakan "pheea's sweet home"..=) nti bile die da beranak leh asingkan kat rumah baru die tu, anak2 die pun leh belaja bjalan ke, merangkak ke dalam umah baru dorg tu..hehe.. 

dan mcm bese la, petshop yang menjadi pilihan kitorg mbeli rumah pheea tu, ape lagi kalau bukan PetWhizz.. msg je ckp nak cage, tros smpai depan mata.. hehe.. abg din n kak sue dtg ke melaka nak hantar umah pheea ni.. special kan.. hehe.. thank eh abg din n kak sue.. sonok sgt dapat kenal pemilik PetWhizz ni.. bese ym n balas2 komen kat fb je, ni dapat jmp btol2.. orgnye sangat peramah.. tp sory tak smpat nak amek pic ngan dorang.. maybe nxt time waktu nk order brg lain ke..hehe.. 

 
pheea : eh, mama.. ni ape? (smbil pndang muka mama)
mama : ni la umah baru yaya n anak2 yaya nti..hehe:)
  
pheea : yekee, waa beshnyee.. pheea test eh mama.. mcm besh je..:D
mama : test la yaya.. besh tak cage petwhizz ni? hehe
pheea : hihi,beshnyee.. pheea boleh golek2..:)
 
yaya : ok, yaya da test belah atas da.. yaya test bawah skali eh.. hehe..:P
mama : ye yaya, wat la pe yaya nak, ni umah yaya..:D

hehe, bukan men suke lagi die duk dalam ni.. siap eksyen lagi ngan bdk2 len.. suke la tu dapat umah baru, besar n selesa.. pheea dapat 2 water bowl lagi tau dari abg din n kak sue..hehe..jgn jeles..:P nti yaya duk la dlm ni ngan babies k.. haa, korang2 kat luar sane tu, tak terigin ke nak cage mcm pheea ni.. besh.. hehe..:P ok,klu korang bminat boleh la msuk link petwhizz ni.. klik je pic kat bawah ni ye.. mcm2 produk lagi ade kat situ..murah pun murah.. :)


p/s: KittyWorld dapat "Wang Besar" dari PetWhizz.. nanti kitorg share k..:) rezeki bdk2 bulus, alhamdulillah..

6 comments:

Akmar Anuar said...

pheaaaaaaa!!!
comel la dialog tuh..mcm sesuai je dgn gamba2..huhu :P

best die dpt umah baru sbb nak beranak..
nanti dak2 len nak beranak pakai dpt umah baru gak ke?

illafira said...

wah.. mesti yaya hepi dpt umah baru .. x mesti yg lain2 jeles.. hehehe

sI tEDI said...

lom siap pasang dah ngendeng2 ek? ekekekkekeke..
sbb menang contest ari tu pun melalui pethizz tapi by poslah.

kalau tahu mereka turun melaka.. boleh beri by hand jek

pae's faezah said...

pheea sgt sronok nmpk nye da dpt uma bru hehe..
sis nk tnyer kdai petWHizz nir kt area maner ek..

Cutie said...

faezah : kat seremban.. klik la logo tu, klu nak beli, beli on9 je.. senang..harga pun ok..

Misz Pinkie Winkie said...

wahh...
sama lah cam lin...tapielin amik 3 tier.
tak upload lagie gambar.
huhuhuh.