Friday, April 23, 2010

~produk terbaru kittyworld!!~

nak buat pengumuman ni.. kitty world mengeluarkan 1 produk baru iaitu SCRATCHER.. class kan, tibe2 leh kuarkan produk.. mcm siti plak..haha..:P scratcher ni kegunaan nye untuk membersihkan kuku, utk marking territory ataupun untuk stretching2 kan tangan atau badan.. (pinjam ayat k.eila).. byk kan kegunaan nye.. so sape2 yang bminat tu... memperkenalkan produk terbaru kitorg iaitu....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

eh, apsal kuar laptop mummy plak kan.. kate tadi scratcher.. ni bukan scratcher ni, ni laptop.. mummy tipu ni.. sume org da bdebar2 nak tgk scratcher kittyworld ni.. hehe.. jap2 nak zoom dekat2..
   
haa, nmpk tak?? laptop mummy da jadi scratcher.. uwaa..:( malam semalam kitorg tak masukkan "sekor budak baik" ni, mummy lak lupe nak tutup lptop.. bile bgun pagi.. tgk lptop mummy da dibuat scratcher oleh "sekor budak baik" ni.. ksian mummy tbongkok2 kutip keypad tu bawah sofa.. seb bek jmp sume, kalau tak, tak dapatla mummy updated blog da..huhu.. haa, ni la "budak baik" tu.. die wat muke innocent je bile mummy tya die.. bella bella.. mummy da beli 2 scratcher da, tp lptop mummy jugak nak dibuat tempat mcakar ye...
p/s : hehe, klu korang baik hati thadap anak2 bulus korang, leh la guna lptop sbgai pengganti scratcher.. confirm dorang suke punye la...hihi..:P

13 comments:

sI tEDI said...

bella buat muka tidak bersalah.

kayaplah wey nak beli leptup rm 4000 semata2 untuk kegunan kucing. hahahaha

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

alahai bella..bella...
buat muke kesian tu yg tak tahan tu...hihihi..

gamaknye dia pon nk berblog jugak tuh...

Azrul Hisham said...

mak aii...sampai macam tu sekali...

kucing tu nak baca apa yg tuan punya blog ni tulis kot..hehe

m.q said...

bella updet blog ehhhhhhh??????
huhuhuh....

iela said...

oooo...bellaaa... dengki ngan mummy boleh updet blog ea :P

Ismail Noh said...

keypad button tu nak buat main scrabble ke? :)

Mr Kamikaze said...

kucingpun nak buat blog...hehehe..

illafira said...

laptop mmg scratcher favourite si kucing.. hehehe

♥cutebabygirl♥ said...

olor tomey nye meoww~
nak picit2..ngeeeee

.::WaNiE::. said...

waahahaha

mekasih laa post benda niiii

aku salu biar laptop terbukak camtu letak atas kerusi sib baik la si onish ngn omot xpenah lagi scratch bendalah tu

Marissa said...

perangai sama macam snowy. Diam-diam dok korek keyboard laptop saya juga... uhuh...

'F5' saya sampai sekarang hilang sebb dah patak snowy kerjakan. T_T

kayown said...

memang semua kucin suke scrather laptop ek?? kucing sakura pon suke buat mcm tu jgk..habis keluar buton2 ..hu3

fara hyda said...

haha teringat kat ryka..
dia bkn takat ske jd kn scrather, siap tido atas laptop huhu