Monday, April 19, 2010

~Cats Fun Show - Part 1~

ok, takmo citer panjang2.. cume nak share ngan korang pic2 kat cats fun show 2010 semalam.. bak kate cik tedi, entry ni diklasifikasikan sebagai 18BGK(banyak gambar kucing).. hehe.. part pertama ni kitorg msukkan gambar caspi n cheezy dulu sepanjang show semalam.. nti next part baru masuk pic2 others contestant's cat dan gambar bersama kawan2 yang dtg menyokong smlm..ok,layaaannn...

    
doc tgh check flea, fungus, telinga, mata caspi n cheezy before masuk cage..
   
cuci n setting2 cage dorang bg bersih n kemas.. siap ade bntal lagi tu..hehe
     
da duk dalam cage da.. caspi cage no 31, cheezy cage no 23.. caspi nmpk rilek, cheezy je agak stress..
    
judges tgh check2 dorg.. main ngan bulu2, tp caspi mamai n cheezy stress..huu..
   
da penat, smpai tertido2 da dorg.. caspi yang gedik, tido atas bantal tarik hati penaja.. hehe..:)
  
alhamdulillah, syukur sgt kali pertama join cat show menang 2 kategori.. cheezy takde rezeki, tp takpe.. nti biasakan lagi die ngan org ramai.. special thank to binbin n pakcu sbb banyak sgt bg tips nak join cat show ni.. n thank pada kawan2 yang wish gud luck.. doa korang da tmakbul da.. thank u n love all...:)

11 comments:

iela said...

huhu..comel je caspi tido atas bantal.. mcm baby :P

Anonymous said...

tahniah2..comel sgt2 dorang..hehe..ak dapat bayangkan telatah kepi tame kt sne...chezy lak mst tkt2..hehe..tahniah2.._ella_

.::WaNiE::. said...

pakcu pet shop kat bangi tu ke?

wani hantar kuceng boarding sume kat situ hikhikhik

tapi cheezy mmg nampak stress

en. AMD said...

syoknya tgk cat show... teringin nk g... x prnh g cat show lagik...

kozumi_ro said...

hihi...mmg koz dh agak caspi msti dpr cute kitten nyer hik5

http://kozumi.sepaku.net/

sI tEDI said...

eeeeeeeeeeeeeee.. geram betul tgk derang tdo atas bantak baby tu tau!!

eeeeeee.. rasa nak picit2!!!!

|| NaFiRaa || said...

tahniah~

Misz Pinkie Winkie said...

wahhh..caspian menaang yer?
lin sudah tertinggal jauh nie.
aperpon congrat caspian.

cheezy mungkin rezeki taun depan.

e.t.t.y said...

heh, teringat lagi dia tidur atas bantal tu. siap kipas kipas tak tahan tu. kakaka.

Ery Farieha said...

alolo shomelsss.

sebelas said...

betui cat lover nie :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/