Monday, April 12, 2010

~same tak mcm chebee??~

ari tu blogwalking, n masuk dalam 1 blog ni, cisdel.com blog kawan kitorg, topo.. n ternmpk la 1 pic ni.. gambar kucing tgh tido pelok guinea pig.. hehe..comey giler kucing tu (kucing sume comey), n yg paling kitorg suke pic tu sbb kucing tu sebijik mcm chebee.. pattern die sume same, muke die, hidung die, kaki die sume mcm chebee.. mcm ni la dulu chebee kecik2, waktu kitorg jmp die kat psar malam, besar tu la.. skrg da nak msuk setahun da umur chebee, da besar, da gemok.. tp kepala still kecik.. badan je besar.. hehe..
ni pic yg kitorg jmp tu kat cisdel.com

n ni adalah buah hati kitorg, chebee..:D

hee, same kan.. spot2 kat muke pun sume same.. kat mate, kat hidung.. hehe.. sume samela.. :D kaki pun same pkai stokin putih.. :P love u chebee..

6 comments:

cik bunbun said...

oh voilaaa:D comel sgt! kemm salam chebeeeeeeeee:D hihikkk

.::WaNiE::. said...

alaa comel jek dia peluk2

Aqma eUcaLypTus GurL said...

mcm kucing saya la sebijik... hihihi... comel2...

omey said...

olololo..mcm tucim omey jgk..tp 1 kaki je pkai stokin=)

ain said...

meoww.... salam singgah...

rossoneri said...

hahahah comelnyaaa, tido siap mulut bersentuh mulut hahahha