Sunday, April 4, 2010

~cat sitter~

last week, family kat umah dapat keje part time, iaitu jadi cat sitter utk kucing2 kazen kitorg.. die n family nak ke UUM, untuk majlis konvo die, so die tumpangkan anak2 bulus die kat umah.. sgt comey kucing tu oke.. name die bimo n penyek.. geram btol tgk si bimo tu.. gemok.. da la kaler bulu die comey.. kalau mating ngan bella tu, mst comey2 anak dorg..hihi:P penyek pun comey gak, tapi garang btol.. taknak ngan org.. bimo je tak kisah org nak pelok2 die.. penyek tu kitorg penah jaga dulu gak kecik2 dulu, waktu beli kat makcik yg kitorg amek bella n cingee tu, da besar btol skrg.. last dulu halus tapak tgn je, skrg ni da same besar ngan bella cingee.. hehe..
 
     
 

6 comments:

.::WaNiE::. said...

ala manjanyaaa :)

mardhiah syazwani said...

Comelnya yang pegang kucing tu.

HAHAHAHAHA :D

amie said...

haihhhh..
:(

illafira said...

yg belang2 tu sebijik mcm my cat..

Azrul Hisham said...

serius comel kucing tu....huhu

Misz Pinkie Winkie said...

comelnya yang pegang kucing tue.
boleh jadik model sambilan.
phewittt