Tuesday, April 13, 2010

~cat show di melaka~

haa,dgr tu org2 melaka.. cat show nak wat kat melaka.. waa, berita gembira utk kitorg yg duk melaka ni.. excitednyeee.. baru je igt nak bawak caspi n chee msuk show hujung bulan ni kat sunway, tibe2 ade lak show kat melaka.. hihi.. mcm tahu2 je dorg ni.. utk pertama kali ni, kitorg akan bawak 2 ekor dulu, iaitu caspian n cheezy.. dorang je yg btol2 sihat skrg ni..  bella n cingee lak dalam proses penumbuhan bulu, sbb kitorg shave waktu dorg kene fungus ari tu.. nak bawak pheea plak, perot tgh sarat.. chebee n t0dd pun ade masalah skit, yg tggal caspian n cheezy je yg sempurna sume aspek.. takpela, cube 2 ekor dulu.. tak menang takpe, janji ade pengalaman.. :) thank kat binbin sbb bgtau pasal show ni, kalau tak smpai sudah tak tahu.. hehe.. n thanx jugak untuk sume tips2 yg ko bg eh binbin.. ok,ni serba skit pasala cat show ni diambil dr forum kitten.com.my..
Kelab Kucing Malaysia akan mengadakan satu pertandingan kucing Cat's Fun Show @ Melaka Mall pada 18 04 2010. Pertandingan ini bersempena dengan Hari Melaka Bandaraya Bersejarah. Pertandingan ini akan di taja oleh Pro Diet Cat Food, Fancy Feast Cat Food, Rhone Ma Malaysia, AAepet Katty House dan banyak lagi. Hadiah utama menanti pemenang adalah tv projector 43` Sony Wega dan juga tajaan makanan untuk setahun. Antara kategory yang akan di pertandingan adalah Most Charming Male, Most Adorable Female, Cuttest Kitten, Unique Colour, Ketua Menteri Choice and many more. Sesiapa yang ingin mengambil bahagian terutama orang orang Melaka boleh lah menghubungi Pak Khalid 012 2200982 untuk sebarang pertanyaan.
 
cheezy n caspi : kami nak msuk show ni, doakan kami menang eh kawan2..hee:P mama mummy, cepat bawak kami g grooming...:)

14 comments:

My A,B,C,D...... said...

Good luck....jangan lupa amik gambar banyak2 tempek kat sini...

Cutie said...

hehe..tq..:) gambar wajib..hihi

nuriz said...

gud luck meow semua hehe

DALILA MISMAN said...

nak pergi memeriahkan majlis la nanti..tengok meow2 yang comel2..

M a W a D D a H said...

wow...leh gak pegi nie...

en. AMD said...

sukanya tgk Caspi...
membesar dgn sihat btl dia ek...

en. AMD said...

sukanya tgk Caspi...
membesar dgn sihat btl dia ek...

Juz Call Me Sharz said...

gud luck cheezy n caspi!!
klu menang tv best la mama n mummy dier.. :D

Misz Pinkie Winkie said...

wahh..bestnya.
good luck yerk.
adiah jgn lupa kongsi tau.

Ayue Aishah said...

gdluck cheezy n caspi... hehehe.. mama n mummy die kene tepek gmbr byk2 kat sini.. hehehe

sI tEDI said...

weyy!!

kat mana? bila? pukul brapa?

aku nak dtg beri sokongan! ekekekekke

.::WaNiE::. said...

wahwah rajin nye bawak cat masuk show :)

kozumi_ro said...

hihi jumpa di sana...nnt koz turut serta gak...

Cutie said...

waa.yeke koz..ok,jmp nanti..:)