Wednesday, April 7, 2010

~rezeki anak bulu~

semalam lin ym sha, ckp ade 1 petshop nak pinjam 1 pic dari blog ni.. lin kate die nak demo kat customer die penggunaan litter box n utuk advertising.. sha sempat chatt ngan owner petshop tu, sha ingatkan cina rupanya melayu.. wah, sha mmg support sgt kalau melayu bukak petshop, sbb susah nak tgk petshop dimiliki oleh melayu, tak tahu la kalau kat kl kan..majoriti kat melaka ni sumenya cina n india yg bukak petshop.. sha bukan BIAS ok, cume sonok kalau ade melayu bukak petshop..:) n mmg angan2 sha n eena one day nti nak bukak petshop n nak wat pet boarding kat mlk ni..  insyaAllah..:) ok, gambar yg sha pinjamkan kat petshop tu gmbar kat bawah ni.. gambar chebee, pheea n todd tgh pee2 kat litter box dorg.. kedai tu ade jual litter box mcm ni jugak.. (cat capsule) tp lain skit rupe die, n die jual murah sgt.. rm40 je.. so sape2 yg bminat, leh klik link yang sha bg tu k..=) n utk tgk product2 lain leh g kat website ni http://www.petwhizz.com/ =)


n alhamdulillah, petshop tu bg online vocher rm5 kat sha.. nti leh la sha beli bowl ke, box feeder ke..=) sha mmg teringin nak beli lagi 1 cage yg kecik, nti sape2 nak beranak, leh asingkan kat cage tu, tp tggu next2 gaji la baru leh beli.. wish list pnjang lebar lagi ni.. ^___^


thank you PetWhizz. nti wat la promotion cage besar2an ye, kasi diskaun 50% ke..haha..:P

12 comments:

bErrY sTraWbErRy said...

comelnye anak2 bulu ddk dalam capsule 2.... :)

.::WaNiE::. said...

eh oo nama dia cat capsule eh

ni yg aritu wani tanya ni kan

melaka alaaa

seriusly tak penah jumpe lagi kat area sini :(

Cutie said...

berry : hehe..=)

wanie : belila online kat petwhizz tu,rm40 je..murah.. nti die pos..:)

illafira said...

wah.. murah rezeki.. tul la.. kat area sini mmg x pnh jpa lagi cat capsule nie

Cutie said...

illafira : katne area awak tu?hurm, skrg jusco pun da jual cat capsule ni,takpon beli on9 je..senang n cepat..=)

fiD said...

area ne tue.. xpe, t try la...

Cutie said...

fid : petshop tu kat negeri 9..:)

GeuMJanDi :)) said...

comelllllllll sgt2!

|| NaFiRaa || said...

mmg cantik gambar tuh!!! murah rezeki anak2 bulus tu..:)

sI tEDI said...

boleh skodeng barang2 :)

Suziey said...

Thanks for the advertise.... Nanti i kasi voucer..... PROMISE... anyway to all of you this is our new petshop. My hubby serve online purchase and COD tapi tok selected area... website kitorang www.petwhzz.com. So far product bru 30. InsyaAllah nanti bertambah ler,,,

MyFunDarkSide said...

Litter box nih cute amat color, kucing tu tgah membuang ke tido baring baring dalam tu sekali?