Wednesday, April 14, 2010

~glemer gitu..:P~

hihi..igt tak kitorg penah cter pasal pet shop yg pinjam 1 gambar budak2 ni (bace sini), haa.. smlm membe bgtau da ade dalam mudah.. glemer budak2 ni.. hehe.. nak tgk leh klik link ni.. gambarnye macam kat bawah ni.. wa.. kalau yaya, bee n t0dd tahu ni mst dorg bangge2 atau pun malu sbb tgh pee2.. haha.. tu je nak share sbnrnye.. peace..hihi..^___^

6 comments:

catz_lover said...

wah..glamer gile..nak singn.....

sI tEDI said...

wah wah wah! kemain lagi korang posing ek?

Cutie said...

catz : hehe..:P
tedi : muke dorg tu yg takleh tahan..haha..:P

ayie said...

bpe lama ek nk train kucing kencing kt tmpt2 tertentu?

.::WaNiE::. said...

saye sudah beli ini satu semalam.. kat website tu lah

thanks kalau tak tak tau pun ada litterbox canie :D

Amirah Rashid said...

whoaaa. comelnyeeeee! geram btol tgk meow2 tu. eheh :D