Wednesday, March 24, 2010

~bella n cingee~

tadi duk kemas2 file2 n folder dalam lappy, tjumpa lak pic2 lame ni.. pic ni waktu kitorg bawak bella n cingee holiday kat tepi pantai bulan 12 dulu.. dulu da cter psl dorg kat pntai (bace link ni), skrg ni nak cter gelagat dorg dalam bilik chalet plak.. dorg ni suke sgt duk aircond, mentang2 long hair kan, nk bjemur je bawah aircond.. punye la eksyen nk tido atas katil, takmo tido kat dlm cage.. bgun pagi tgk 2,2 ekor join skali atas katil.. bile kitorg kuar g dinner ke lunch ke, dorg kene jaga bilik.. kang tak pasal2 kene marah ngan phak pngurusan chalet tu plak.. lepas makan, bile je msuk bilik, tgk sedap2 tgh mandi n bsantai2 atas katil.. hehe.. mmg btuah.. abah bengang je tgk..haha.. tp sbb comel, abah pun jadi tak kisah.. hehe ^_^ .. bile nak melaka pun dlm kete kene tuju aircond kete tu kat dorg, kalau tak mule ngamok mntak nak kuar cage.. bile da kene aircond, 2,2 baru nak tido.. btuah korang..
   

13 comments:

sI tEDI said...

amboi! kemain lagi derang ni!!

yang sekor lagi tu patungkan? yang kecik je tu!

Cutie said...

hehe..dorg mmg..ngade2.. hehe
aah, sekor lagi tu patung kucing mcm dorg..name tiffany..:)

iela said...

huhuhu..mmg nampak sangat kat gambar diaorg suka sangat kena aircond.. hihihi..comel jer.. :D

.::WaNiE::. said...

saya nak satu

boleh tak :(

huhuhu

comelnye

Cutie said...

k.iela : hihi,sgt suke.. bile blik kg bawak dorg, nk duk dlm bilik je..takmo kuar..hehe

wanie : klau amek 1, 1 lagi nti takde kawan da.hehe..:P

Azrul Hisham said...

comelnya kucing :)

fiD said...

aduh! napelah kucen hang comey2 blaka...

aieOreo said...

hehe..
best nih..hug3 encik2 dan puan2 kucing nih..
ngeee XD

sharemotivasi said...

comelnya..ada geng kucing persian ni..sy ada gak sekor..

-atiQah- said...

hahahaha...comel je nak tido dlm aircond dan atas katil.. ;-)

sy esok2 bila ada keluarga sendiri pun nak bela kucing yg comel mcm ni..hehe...

skarang ni ada 1 kucing jantan yg comel, tp smakin lama xcomel sbb semakin garang..hehehe..

.::WaNiE::. said...

**kecewa..tunduk nangis dan berlalu pergi **


hehehhehe comel sgt depa ni:)

ElyaElmo said...

alaahii...comeynye kucing2 niii......
bak satu :D

NiNa' said...

kalau dapat ni... hehehhee.. akan ku peluk2222222... comey gile