Monday, March 15, 2010

~double happiness!! thank nuffnang~

mcm isnin2 yg lepas, smpai ofis trus on lappy n wajiblan bukak nuffnang dulu kan, 1st mstla nk tgk earning last week dpt bape kan, then nk tgk visitor bape 1 mggu tu btambah ke tak..:) tp hari ni agak mngejutkan sbb paparan earning kitorg berbza dr yg lepas2.. nak tahu knp? sbb mggu ni kitorg dapat 2 buffer earning.. alhamdulillah.. akhirnye ape yg kitorg impi2kan, dapat jugak..hihi:) stelah puas mgutip tips2 dr blog2 org len, akhirnye nuffnang bg jugak buffer earning.. terima kasih nuffnang, terima kasih sume yg menaikkan trafik kitty world.. :) kegembiraan kedua kitorg plak ari ni sbb ari ni da boleh cashout, alhamdulillah.. takde la byk sgt, tp lepas la nk beli makanan anak2 bulu 10kg.. hehe.. apepun, thanx sgt2 pada sume yg klik2 nuff kitorg ni.. luv u all..◕ ‿ ◕ 

12 comments:

|| NaFiRaa || said...

tahniah!!

littlenailofar said...

wah, bestnya.
ada dua pulak tu...

aja aja..

^^ pembaca senyap no.55

kakchik said...

tahniah ya adik2

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah jugak...
me, br aje nk berjinak²..
hihihi

Aini said...

huyeaa.. hari ni ramai dapt buffered earning dari nuffnang.. =)

zella y said...

congrats dear... ;)

Ery Farieha said...

haah
ramai dpt buff minggu lepas
hee
ehh dah cash out ehh?

rutikeben said...

waaaaaa..kasik ar tips ckit...
ngiauwww...

juan said...

tahniah..hehe :)

Cutie said...

hehe..tq sume..:)

MineMixs said...

bgus2 n tahniah..

MineMixs said...
This comment has been removed by the author.