Monday, March 22, 2010

~welcome home pheea~

igt lagi tak kitorg cter pasal pheea g mating(ngawan) ngan kucing makcik yg name mamat tu.. kalau tak igt, bace entry ni k.. ok, lepas da abeh ngawan, kitorg pun bawak balik umah.. smpai umah makcik, pggil je name 'yaya', die trus meow2..hihi, knl die kat mama mummy die eh..rindu ye yaya.. sha g kat cage, bukak n trus die lompat kuar atas bdn sha.. sha pelok2 die, die ngiow2 lagi.. ape yg die ckp, tak tahu la..maybe die ckp rindu kot..hihi.. pastu borak2 jap ngan makcik, then balik.. smpai2 je umah da tahu da ape die cari dulu, tak lain tak bukan bebear die la.. mne leh klau sehari tak hisap, ari tu nk letak dlm cage mamat, tp makcik ckp takot mamat kencing, so tak dpt la pheea tido ngan bebear die.. smpai umah, trus terkam bebear die.. adeh yaya, kamu tu da bukan budak kecik, da kawin pon tp msih nak men bebear lagi..hehe.. abeh hisap bebear, cari makanan n minuman.. pastu pusing 1 bilik, duk bau segala bende yg ade dlm bilik tu, rindula kot..:D
tgk,da besar pun msih nk mngisap lagi.. yaya,yaya.. kamu da besar oke..:P
lepas abeh hisap bebear, cri makanan plak.. mkn mcm stahun tak makan..:P
lepas tu baru minum.. bukan men lame lagi die minum..
tgh minum, ade la 2,3 ekor budak jakun duk bau2 pheea.. yela, dtg dr cage mamat so bau lain, tu yg dorg duk bau pheea ramai2.. hehe.. 

6 comments:

My A,B,C,D...... said...

Pheea baru balik ke? kesian dia rindu kat tedibear

.::WaNiE::. said...

comellllllllll

Normi Ali said...

rindu kat bebear rrrr..comel sngt laa.......

sI tEDI said...

ekekkekeke.. pheea jd kucing asing lak bila kena cium2.. :)

zetysh said...

haha..tak sabar nak tunggu baby pheea dgn mamat. mesti comel!

~** PROFFY **~ said...

geram laaaaaaaa cute!!