Tuesday, March 16, 2010

~papa mama bella n cingee~

hehe, seperti yang dijanjikan mggu lepas, kali ni kami nak share gmbar papa n mama kandung bella cingee.. last week kan g hantar pheea mating ngan kucing makcik, tempat kitorg beli bella n cingee dulu, so da smpai sane jmp la papa n mama bella cingee ni.. name dorg papa shinchan & mama moon.. hehe.. bella sebijik ikot mcm papa die, n cingee lak muke sebijik ikot mama die.. dulu dorg kecik2, tak psan ikot sape, bile da besar da mcm adik bradik plak tgk..hehe.. bella n cingee ikot bulu papa dorg, putih sume..:) mak die plak len btol..klu korg tgk mak dorang, mst korang tak pcaye..haha..ni la pic dorg..:)
ni papa shinchan, muke die sebijik mcm bella, besar..
ni plak mama moon.. cingee ikot muke die, kecik je.. cam tak caye kan mama dorg kaler camni..hee:P

 
bdk muke kecik n muke besar..hee:D

6 comments:

yaYa@DaiYa said...

haih...bile la yaya dpt dt umah peluk dorang ni...~~

Misz Pinkie Winkie said...

hhahha.
muker mama dia cam dina.
ntah2 dina salah sorang anak dia kot.
haha

iela said...

huhuhu.. tak berapa nak sama :P anak2 lagi cute2 ..hahaha

wawan said...

gebunyaaaa
geram aih!

.::WaNiE::. said...

eeii comelll mari siniiii geramnye nak peluk2 hehehehhe

M a W a D D a H said...

cute la kucing awk...