Wednesday, March 17, 2010

~kantoii b'dating!! :P~

hm,skrg kan musim kucing2 mngawan, so yg kat umah pun same je.. tpekik terlolong mntak dibgkan pasangan.. yg da neuter pun 2x5 jugak.. gatal gak, adeh tak tahu nk wat camne.. sekor da g hantar mating da.. lagi 3 betina tu, abeh duk mnggesel lntai 1 umah.. bersih lntai umah kitorg hari2 kalau mcm ni..:P yg jntan plak wat dek je nmpk si betina bguling2.. haish cheezy, bile kamu mahu matang haa.. ci t0dd yg da neuter tu plak yg nak ngawan.. kamu mne boleh syg, kamu da neuter.. takpela, wat la ape kamu suke k..:) ari tu tibe2 t0dd n chebee hilang, cari kat bilik dorg takde, kat dlm bilik kitorg takde, bawah sofa takde, dapur pun takde.. kat tmpt sidai kain pun takde.. haish,pelik tol.. mne dak 2 ekor ni pegi, pintu bilik air elok je btutup..  tp kitorg bukak la, saje nak tgk dorg ade tak dlm tu, tgk2 2 ekor tu sibuk bcinta dlm bilik air, tgh dating tu.. haha.. klakar btol.. pndai eh korg buka pintu bilik air, then tutup balik sbb nak dating.. bile dorg nmpk je kitorg, trus wat muke tak bslh.. chebee plak, bile nmpk je, golek2 kat todd trus tolak todd.. haishh korg ni, ade2 je.. lepas da kene serbu ngan JAIM(kitorg) g bdating dlm bilik lak, bawah rak sidai tuala..hehe.. baek je korang punye port dating eh..haha..:P
chebee : aahh, tidakk.. kantoiiii..
todd : rileks la yang..biar abg t0dd uruskan..:P
chebee : awkla punye psl ni,ajak sy dating kat sini..
t0dd : ..................
chebee : dala, g men jauh2.. malu sy kat kwn2 len..huu
t0dd : awk ni, cool je la mcm saya ni..
chebee & t0dd : argghhhhhh, kantoi lagi!! tidakkk..

13 comments:

Irman said...

hehe..rupe2nye todd minat kat chebee..patutla yg lain2 nk kat todd,todd jual mahal..hehe

* haniSahZubir * said...

abis tuh, yg todd ngn phea slme ni ape? oh.. sian chebee.. memendam rase.. wawawa

Cutie said...

man : t0dd nak chebee n pheea,sbb same kaler.. yg putih2 tu skit die tak pndang..haha

yunk : nmpknye t0dd lebih suke kat chebee..jodoh pheea ditakdirkan dengan mamat..haha

iela said...

ooo...pandai dating eaa.. geget karang baru tahu..huhu

Azrul Hisham said...

alalala...comey kucing tu... :)

kakchik said...

sedih pulak kakchik bila tengok kucing2 kitty ni. kucing kami baru je mati minggu lepas, dipijak kereta kakak. anak2 sedara semua nangis sebab kawan main diorang dah takde.

TiTin said...

mmg skang musim kucing mengawan..kucing kt umah i sampai tak igt nk blk umah...gile cari betina je...aritu, die blk sampai deman2 n tak larat...tdo je...sian gak kt die..

Kaseh Esmiralda said...

so sweet~~ tingin nak wat enovella pasal kucin2 comel ni... hikhikhik

.::WaNiE::. said...

ai ai comelnye datinggg

wani punye kuceng betina garang, tiap kali si onish tu datang kat dia dia marah :p

fiD said...

suke sangat bace nie,hehehe...

yg lagi sekor wat bodo jew,haha

pak long said...

salam..
geram nengok kucin tu.....

annfrendly said...

wow.. banyaknye meow2..
sume comel2 bangat...
saya suke sangat meow2 taw...
kat umah ade 7 ekor meow2..

Nur Su'aidah Bachok said...

peewitttt! nk ushar. haha