Wednesday, March 3, 2010

~kami suke makan vitamin~

kami suke makan vitamin.. hari2 mama n mummy bg kami makan vitamin.. tp pheea chebee n caspi tak suke makan vitamin, kalau mama mummy nak bg dorg,mst dorg lari.. ntah ape2 dorg tu, mkn vitamin pun susah..mama mummy nak kami ckup vitamin, baru la sihat n gemok..mama mummy bagi kami makan troy nutripet high-energy vitamin yang mengadungi vitamin A, B, D dan E..:D bile kami nmpk je mummy pgg botol vitamin,kami sume berebut2 dtg kearah mummy, sume tak sbr nak makan.. vitamin ni sedap tau, bau die wangi.. hehe..:D bile mummy letak je kat jari, sume berebut2 jilat jari mummy..hmmmm,lazatnyee...heheh:P 
love,
bella, cingee, todd

12 comments:

permataputih said...

uish...gram bti aku..
bnyk2 pic kucing..aku ase ne la pling come tomey...

ika honey bunny said...

Haha. COMEL!

dir...antologi hidup apple sepi... said...

uit...saya juag bg makan ini troy nutripet...

huhu..sngt lazat tngk my boo makan...

jilat smpai licin...

n my anak jiran also nak merasa ni sbb bau dia sngt sedap..huhu...adoila...sbb tu kena sorokkan troy ni..klu x.,.anak jiran i amik buat cicah cucur udang..huhuu..brapa ek u beli(rm)??

fiD said...

aloooo,, comel betol....

bagus la kamuunie...

banyak pahale dapat..

amie said...

bella senang nak bg makan vitamin kannnn

aiin said...

hye dear,sory lmbt reply.i agk bz skng ni.ksihatan lak terjejas sdikit.owh ic.msti u terer in programming rite ? sory ta dpt na text kt shout jd text kt sini ye.blh an ? mhal ta hrga vitamin tu youu ? btw 1st tyme i dpt kelik digi sponsored by nuff utk ank2 bulus youu tu.hihi . .

iela said...

sukenyer dia makan vitamin... huhuhu.. siap nak tertutup mata tu... sedap la tuuu..

Radiusi Maya Algebra said...

sy punye meow2 pon ske mkn vitamin, smpai licin dye jilat;D

zella said...

..vitamin utk kucing...
tuan kucing mkn vitamin x??
;)

|| NaFiRaa || said...

alahai.. comel2 jek!!

Syue Gagashi said...

comel gilaaaaaaaa T.T

aisyah ^^ said...

eii..comelnyer!!!!gerammm!!
tak sangka plak miau suke vitamin..
;)