Friday, March 26, 2010

~love letter~

entry ini ditulis oleh caspian, wakil dari sume furkids..:)

kepada semua pembaca setia blog kami,

pagi esok mama n mummy akan pegi holiday ke genting selama 3 hari.. release tension kate mereka.. kami ni tak ckup men'release'kan ke?:( tp takpela, mama n mummy perlu waktu bgembira jugak, so sepanjang ketiadaan mama n mummy ni, kami akan dijaga oleh papa irman..yipee.. asyik mama mummy je kan, so kali ni papa plak yg akan bg kami makan, buang poo2, sapu n mop bilik kami.. so 3 hari ni start esok hingga ahad, blog kami ni akan sunyi sepi dr cerita2 pasal kami bertujuh..tp harapnya korang sume trusla mnyokong blog ini ok.. dgr cter, mama n mummy nak wat contest lagi lepas balik dr holiday ni, teka ape plak kali ni ye? teka ekor maybe? hihi..:P tggu cerita2 terbaru dari kami bertujuh ok.. tq..:) oh,sblum tlupa.. kami harap mama n mummy pegi dan pulang dengan selamat k.. we will miss u.. kami syygggg sgt kat mama, mummy serta papa dan jugak uncle leeq..


with love,
bella, cingee, pheea, chebee,
todd, cheezy, caspian

6 comments:

aiin said...

wah uols twinny pegi genting ta ajk i pn.huhu . .ank2 bulus, kita serupa ditinggalkn. hukhuk . . T_T

.::WaNiE::. said...

enjoy urself

Misz Pinkie Winkie said...

enjoyyyy...
bestnya...

iela said...

enjoyyy... ;)

mardhiah syazwani said...

hehe. comel gila korang :D

aieOreo said...

caspian,nanti mama dgn mummy balik pesan diorang uncle oreo kem buah tangan tau ;)