Tuesday, March 30, 2010

~bila la nak bcucu ni?~

sebenarnye, kitorg teringin sgt nak ade anak2 kucing, jeles tol tgk page binbin, page kak eila, sume nye dapat kitties yg comey2 sgt.. bile la turn kitorg ni? bdk2 ni da 11 bulan tp tak gatal2.. adeh, bile la mama n mummy nak dapat cucu ni korang.. terliur je tgk membe2 sume dapat cucu.. hehe.. family kat phg pun bgtau oyen da beranak, 5 ekor sumenye.. sonok je dengar citer dorang ngadap kitties tu hari2.. kadang ade gak ber'3g' ngan adik sbb nak tgk baby oyen tu, gemok2.. mata pun da bukak.. geram btol tgk.. tp pic nya tak dapat di kongsi lagi untuk tatapan korang, adik blom emailkan lagi, nti bile die da email, kitorg kongsikan dgn korang sume k.. yang ade kat bawah ni, pic anak2 momo, iaitu mak kepada oyen, n dalam pic ni ade gmbar oyen waktu dilahirkan, so kire gmbar lame la ni sbb momo pun da jadi nenek skrg sbb anaknya oyen da beranak.. haha..:P oh, kitorg rase pheea mcm da bunting je anak mamat yg kitorg antar ngawan ari tu, da takde bunyi bising melalak, da takde mnggesel2 gatal, da takde pekikan2 memanggil jantan..haha.. die bunting ke or masa heat da abeh kitorg tak tahu, sbb kitorg tak pakar lagi bab2 tu.. tp perot die mkin besar je, harap2 ade la kitties dalam tu.. tak sbr btol nak tggu... hehe..:)
 
hehe, comey kan.. anak kucing yg kecik2 mcm ni mmg comey, kalau boleh takmo bg die besar, biar je die kecik mcm ni.. hehe.. oyen yang kaler oren tu, skrg da jadi mummy da, nti kitorg upload pic anak2 oyen k..:)

8 comments:

* haniSahZubir * said...

sy pon rndu nk main ngn bby cat.. nk tgk ms mule2 dorg buke mata, strt jln.. oh.. rnduuuu.. phea.. cpt.. nak bebyyyyyy

illafira said...

comelnye.. sy br je dpt kitties 2mggu lps.. ni kitties yg x disangka coz x tau pun mak nye pregnant.. huhuhu

.::WaNiE::. said...

bos sayep kasik kuceng yg telah dimandulkan :(

saya sangat inginkan cucu

huhuhu

Cutie said...

yunk : aah,ak pun rindu.. cepat2 la budak2 ni bg aku cucu, nti ko leh amek sekor due.. pheea, cepatla beranak.. haha

illafira : yekeee,beshnyee..

wanie : kucing di kasi sihat n gemok tau.. tp kdg2 nk gak merasa cucu kan..haha

Misz Pinkie Winkie said...

comel.
geram jerk tengok baby bulus nie.

sI tEDI said...

setuju!

ada ke kucing kecik x besar2?

aku nak beli!!

itu bukan aku said...

comelnya..wpun tak minat kucing sgt..
tp ttap nmpak comel..xberani main ngan kucing.. hik2...

akey87 said...

MATI LAH TU KUCING NANTI!!!!
JAGN CEKIK!!!