Friday, July 1, 2011

~nenek tua hisap susu~

nenek ni nama sopheea..panggil pheea, tp kalau balik kampung org kg panggil die peah..hehe.. anak ade 4 (hachi, mochi, heebum n doremi).. baru2 ni pheea dapat cucu plak.. 5 ekor sumenye, tp 3 je yg selamat.. pheea ni hobi die sebelum tido hisap susu beruang.. sekor ni je beruang fav die, beruang lain die takmo..dari 2 tahun lepas lagi perangai die mcm ni sampai la skrg..hehe..

Pic taken - 5 September 2009

Pic taken - 20 Februari 2010

Pic taken - 25 Mei 2010

Video taken - 20 Februari 2010


Video taken - 11 Mei 2011

Ini video yang latest kitorg ambil..ada lagi yg lagi latest,tp blom transfer masuk laptop..sedey plak tgk video last ni, video terakhir hachiko yang ktorg sempat amik.. muke hachi pelik n kelakar bila tgk mama pheea die ni tgh buat ape la..hihi.. hachi, mummy mama miss u a lotssss..:(

12 comments:

Mama Eena said...

dari kurus sampai gemok tu la fav dia..hehe..

Adem and Cats said...

hahahaa comelnya walau nak jadi granny.hehehe

blog saya ademncats

m.q said...

hahahaha....kelako la tgk...
cumel...

Black_roses92 said...

comei!!!! hehe..dgn ted tu pn dia cari susu..aish..

* HeeBum * said...

hehehe tomeiiii

Fatyn Edoelmo. said...

Hahahaha, comel jeeee. :3

hud aikara said...

HAHAHA...kucing saya pon dua-dua ekor macam ni jugak telatah dia, tapi dia tak buat kat teddy diorang suka sangat 'menyusu' kat selimut saya!

meowwmania said...

hehehe...klakar lah tgk si phea ni isap bear, lepas gian agaknya kan :D

amir aizat said...

hehe comel gler kucing ni,hehe

Nur Hani said...

hahaha, comel nya.

Elie Lily said...

comel2 je! :)

tiefazatie said...

comel nya!cian die nak susu lg ke?hihi