Thursday, July 7, 2011

~yeay, babies da ada nama!~

yeay, babies sume da ada nama! da nak dekat sebulan umur dorang baru mama mummy nak cari nama..nama dorang ni ala2 japanese skit macam nama mak ayah dorang, HACHIKO & MOCHIKO. =D

so yang sulong ni, nama die YUCHIKO.. panggil yuchi or yuki pun boleh..hehe.. sebenarnya asalnya nak bagi nama yukiko, tp nak sama dengan hachi so tukar yuchiko.. yukiko in japanese bmaksud 'Fortunate Child'..=)

yang second ni plak, nama dia amik nama ayah die yg mati RIP seminggu sebelum dorang lahir iaitu HACHIKO.. boleh panggil hachi.. Hachiko in japanese ialah 'eight' yang bermaksud 'confidence, good fortune and comfort'..hehe =D

dan si bongsu ni bnama COPHIKO.. boleh panggil cophi..nama ni tuan die yang kasi nama sempena pkataan copilot, sbbnye die slalu jadi copilot sha(mummy) kalau pergi mana2..hehe..n dalam bahasa argentina copi bmaksud ayam =P

9 comments:

Anonymous said...

aku jadi copilot xberhemah..cnfrm sesat..hahaha...

comey yer YUCHIKO,HACHIKO and COPHIKO..hehe...muah!...mlm jumaat kte jumpe yer anak2 bulu mama ela...hehe

* HeeBum * said...

meow2.. ko ko ko.. 3 ekor.. hehe

Mama Gee said...

chomelnyaaa......nk satoooo....hehee

hyz said...

comeynyer

Adylia Qarissa said...

alaaaa...cumey bangat

Elie Lily said...

alolo..
come betul! :D

meowwmania said...

aloloo kiutnya nama sekiut tuannya :)

amir aizat said...

cute nye iko3 ni,heheh

izaz dania said...

comey sangat..