Thursday, July 21, 2011

~baby da makan kibbles!~


hari kelmarin mama beli royal canin baby cat utk budak2 cinonet..dorg da 1 bulan kan, rasanya da pandai mkn kibbles..nyusu tetap nyusu, tp mochi pun da x brp ade susu, so kene la bg makanan tambahan supaya dorg lagi gemok dan gemok..hihi =P beli kat mesra petshop, harga 1kg rm35..quite mahal la kan,tp nama pun premium food, mestila mahal kan..beli 1 kg je dulu,sbb tekak budak2 ni kecik je,so mesti lambat abis..hehe

 
haa,bukan main xsabar lagi si hachi ni..bukak je penutup bekas tu,terus panjat n makan..hehe,comey je.. perangai mcm papa kamu hachiko..huhu..

 
excited sgt dapat kibble sampai mkn pun tangan2 duk dalam bowl..hehehe.. mmg fav die rc ni,cophi n yogi tak suke sgt..huhu

 
si yogi bear ni xbrp suke sgt kibble tu, die curi2 mkn wetfood mama mochi die, puas da larang..aigoo..

 
last2 kene paksa juga mkn rc baby cat dgn hachi..tu pun die tgk je hachi mkn, die xnak mkn..xsedap mcm wetfood kot...hihi..

7 comments:

Hana Soffelia said...

Ololo.. dh pndainya dia makan.. 1 bln memang dh kena kasi mkn eh? baru tau.. maklumlah 1st time baru ada baby..hehe

* HeeBum * said...

gemoknye si yuki.. mcm haebi.. aum aummm

YaYa said...

tngok dorang ni..

teringat mase kenny ngn sakti kecik2 dulu..

bg minum susu.. smpai kaki2 dgn loceng2 pun masuk dlm piring.. pastu abes satu badan bau susu.. alahai..
comey je...

Taufan Bin Ribut said...

mam nak budak cenonet tu boleh?nak tambah koleksi..hehehe..


Entri Terkini : Kehidupan aku seorang gangster
Entri terdahulu :Asal lah cakap jepang lak ni????

Watch my video songs ^_^

m.q said...

comel sangat...aduhaiiii...geram

meowwmania said...

alolo baby dah pandai matan eh..? shomel lah

Juz Call Me Sharz said...

pegi mesra petshop kat mana?? putrajaya or bangi???