Friday, July 8, 2011

~they grow up so fast~

hye, salam pagi jumaat sume! yeay, beshnyee da jumaat, esok sabtu boleh la berehat2 di rumah bsama anak2 bulus..hehe.. pagi ni xde idea lagi nk update blog, so kitorg just share pic2 babies je la ye..act, sume pic ni da di upload masuk dalam facebook KittyWorld, tp xsume yg dapat tgk kan..so sape yg nk tgk more pictures like page KittyWorld in facebook k.. xoxo =D

 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
klik picture untuk tumbesaran okay.. =D

13 comments:

meowwmania said...

mmg geram ah tgk kitten masa tinge terkelepet camnih hehe geram!!

Anonymous said...

COMEYYYYYYYYYYYYYY....lempang2!...windu lol..mama ela

::mish-eena:: said...

olo..rindunyer kt budak2 kecik ni...

shaffique said...

comelnya. bulu lebat2x pulak tu. huhu. ;)


My latest entry : Perkara Yang Tak Pernah Terjadi Dalam Hidup, Hanya Dalam Filem

starzieti said...

comelnyeee !!! gebus gebus. oh, sgt geram rase nak cubit sesorang. hehe

* HeeBum * said...

cepat nye besar.. nti da same besar ngn mama mochi.. hehe

Rosmawati Yusof said...

mak ai.. kiut2 nyer.... boleh wat wallpaper ni..

My Life's Journey said...

Comelnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr ..rindu bau baby miaw ..lama dah tak cium ..mesti best kan da baby miaw ... ummm ni kucing parsi ke maine coon atau himalaya? comel sangat parent diorang ..

Belalang Hijau said...

comeinyer nengok ank2 kucen tuh!

ItaJeff said...

alhamdulillah, comel2nya semuanya....semoga sihat & mmbesar bagai johan ya...keep updating

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

haaaaaaaaaa~
comel gile laaaaa!!!
histeria i tengok!!!
meowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ^^

amir aizat said...

comelnye!!

mindaKhayaLan said...

banyak nye....nk satu...