Tuesday, July 5, 2011

~bye pahang, hye putrajaya~

mama cuti sem, die ajak kitorg sume balik kg.. da 2 bulan da kitorg duk umah tokbah n tokma kat pahang..besshh sgt sbb byk ruang leh main lari2..hihi..pastu kat depan umah ade rumput n buaian.. kitorg slalu curi2 keluar main depan umah tu tp yg bahayanyee depan umah ni jalan besar n kereta byk, so xsempat seminit kuar, mama da tangkap masuk dalam umah..:(

mummy lak duk kat putrajaya, jumpa time wiken je waktu die balik phg.. rezeki mama, die juga dapat keje di putrajaya.. so start julai mama kene pindah ke putrajaya, means kitorg sume pun kene pindah jugak laaa..wwaaaa, xnak2..nk duk phg, xmo pindah..tsk2.. :( hari yg dinanti pun tiba, pagi2 lg mama n mummy da bangun utk packing2 kitorg n barang2.. sedeynyee nk tgglkan kampung..nti mst kitorg rindu tokbah, tokma, maklong, pakteh, makdik n maksu..:(

xpela, mungkin rumah baru ni besh juga kot.. blom cube blom tahu kan.. mummy ckp kat sana nti duk pangsapuri je, tgkat 6..woww! tgginyeee rumah..tp xpela, besh juga kot tinggi2, sejuk angin masuk dalam rumah..hihi.. =D mama mummy pun da sediakan 1 bilik utk kitorg, so mst besh.. hee. bye2 pahang, jmp lagi nanti.. hye putrajaya, harap besh la duk kat sana nti.. :)

kami da ready utk menjadi warga putrajaya..lepas ni ckp key-il la..hahaha=P

kete pun da full dengan litter box, cage, tong makanan, toys n mcm2 lagi..haa,nmpk tool box tu..org letak tukul, paku n barang2 hardware kan, tp mama kreatif letak brg2 grooming..hihi =D

p/s: nanti kitorg citer pasal rumah baru k..hihi

8 comments:

belogkiter said...

selamat jalan ye... nanti jumpa kat cini... kem salam kat mama dan mummy eh

Hana Soffelia said...

Alahai..comelnya..Kalo tau duk Pahang, boleh je g melawat sambil bawak Arjun and bella skali.. Take Care ye.

Rosmawati Yusof said...

Mmg best dok kg, kan. Tanahnya luas, boleh lari2, panjat pokok....emm

Farzley said...

putrajaya kat area mana?ley r kite lepak2..hehhehe..sebab saya pun duk putrajaya gak..

meowwmania said...

wahh jadik org key el la pahni :D

Misz Pinkie Winkie said...

hehhe..bleh geng ngan anak-anak mama lin kan. ;)

ItaJeff said...

selamat berpindah, semoga selesa di tempat baru :)

liyana shamsuddin said...

comel2 la..kalau cikgu saya tengok ni mesti dia senyum memanjang ni..