Monday, July 18, 2011

~like mother, like daughter~

ini gambar setahun yang lepas.. 17 June 2010

ini plak gambar minggu lepas..hehe.. 15 Julai 2011

haha, nampak tak persamaan kat situ? setahun lepas die buat kat mama yaya die camtu, kali ni turn die plak kene dengan anak2 die..hehe.. syg sgt die kat anak2 die, pantang dorg ngiow2 skit, mesti datang labuhkan perut die.. hehe..tp mochi mcm da kurang susu skit skrg..padahal baby baru sebulan.. kalau yaya dulu, susu byk..smpai umur 3 bulan bdk2 ni masih mnyusu..huhu

 

dorang ni plak hisap susu bukan main ganas lagi.. berebut2 kat badan mochi..kesian betul tgk..mochi plak tpaksa la pasrah dgn anak2 die yang bertiga ni..hehe

muka pasrah! hahah =D

8 comments:

::mish-eena:: said...

bagus sgt ochi ni..mama syg ochi..jap lagi nak g beli wet food utk ochi..:)

hud aikara said...

hahaha..comel sangat-sangat..!rasa nak peluk2 nih..

Anonymous said...

hahahaha...lucu yer..hehe...comeyyyy!...

~mama ela~

YaYa said...

comeynyer.....

m.q said...

baiknya dia...
ibu contoh ni...dah la tu, comel pulak

meowwmania said...

mochi mmg ibu yg baik

smoga mochi dan baby sihat selalu..

nurain.samsudin said...

ouh tidak. i geram sgt! kucing lawaaaa

DearCats said...

mak ai!! so sweet!!.. suka! suka! tgk dia telentang hehe.. mcm ckp RELLAAA gitew haha!