Tuesday, July 12, 2011

~jumpa kami nanti di cat show! =D~


haa, nampak tak? nampak tak? kalau tak jelas klik pic utk tumbesaran ye..hihihi.. takde, ni ha pasal cat show minggu depan.. dekat setahun gak tak join show, tibe2 kitty world rasa nak join balik.. lagipun tempat show tak jauh dari umah,kat sri kembangan je, so senanglah nak angkut budak2 bulus ni..hihi..kali ni kitty world bawa 3 ekor je, xlarat nak bawak byk2, takde org nak jaga nti..bawak 3, so mummy jaga 1, mama jaga 1, papa jaga 1..hehe.. kitorg bawak sapa? ni haa budak2 kat bawah ni..hehe

yang ni namanya cheezy, umur 2 tahun++.. jantina jantan.. da neuter da..nanti kat show cheezy masuk category neuter long hair..:)

yang gemok ni plak sopheea @ yaya.. umur pun da 2 tahun++.. pun da kene spaying.. berat die ni 4.5kg..hihi..nasib tak 5kg, kang masuk kategori obesiti plak..hehe.. nti yaya sama kategori dengan cheezy, neuter long hair..:)

n yang akhir ni namanya bella, umur pun da 2 tahun++.. die ni female, n masih belum di spay.. so nanti bella masuk kategori female adult long hair.. :)

kawan2, doakan kitorg berjaya k..dengarnya Orijen and Acana yang sponsor show tu nanti..WOW! super2 premium food tu..hihi.. xpela, xmenang apa2 pun   xpe, janji dapat pengalaman baru n jumpa kawan2 meow..tak sabar nya! haa,korang yg dekat dengan sri kembangan, serdang, kajang, bangi da seangkatannya, jom la dtg memeriahkan show ni nanti k.. 24 Julai di South City Plaza, Sri Kembangan =D

more info about the show click here

9 comments:

meowwmania said...

amboiii gebas gebusnya masing-masing hehe..

gud luck yer ;)

Rosmawati Yusof said...

All the Best to you Bella, Sophea n Cheezy.... meow-meow..

~mrs azmi~ said...

mata ngan badan masing2 sama bolat! hihi

gud luck semua! :)

KittyWorld said...

hehe,thanks sume..:)

l.u.q said...

cayokk~

ItaJeff said...

gerammnyaaaa tgk dorg ni, rasa2 nak pelok je hehehe..all the best kitties...

KittyWorld said...

heheh,tq.. :)

Aqeela LaEn :3 said...

all the best ! i hope your cats will win :D such lovely cats .

anizarina said...

waa..gebus2 semua..bubuye pun akan join ahad nie..kita jumpa di sana yaa...