Monday, July 4, 2011

~bjalan2 melihat awan~

kawan2, kali ni yaya plak nak tulis blog, ganti mummy.. sbb die asyik bz je, xde masa nak tulis pasal yaya..=D

petang semalam kan mummy n makdik bawak yaya jalan2.. Sebenarnya kitorg nak follow mama n papa g hantar kete kat bengkel, so alang2 leh jalan2 pusing bandar sekali..hihi.. yaya mule2 takot sbb da lama tak naik kereta.. yaya pusing sana,pusing sini..g belakang kete, g depan kete sambil nyanyi2 (ngiow2) sampai makdik marah yaya..hihi

yaya mula2 tgk luar skit je, sbb masih takut..bahaya nyee kat luar ni..mcm2 kenderaan ade, ade besar ade kecik..takotnyee yaya.. eh, anjing pun byk main kat jalan..bahaya betul la,nti kene langgar..huuu

 lama2 rasa tak puas plak tgk skit2, so yaya panjat seat utk tgk luar dengan lagi jelas..hehe beshnyeeee.. tp mummy xkasi panjat, die suh turun sbb takut yaya jatuh.. hukhuk

 jadi yaya tpaksa la tgk luar dr seat bawah..tsk2.. xnmpk sgt la mummy..xsyok tgk mcm ni..

 yaya da mula selesa naik kereta, seronok rupanye naik kereta ni, nti nk ajak chebee la..hihi..nti mummy bawa jalan2 lagi ye..

 eh, ada mama ngan papa la kat belakang.. dorg kat bengkel kete, tgh wat apa ntah..kete tokbah rosak kot.. xpela..hihi

mummy, yaya nak try driving plak..kesian mummy penat..mummy ngan makdik nak g mana? ckp je yaya bawakan.. hihi =P 

ok la, yaya da penat drive so yaya nak tido laa.. bye kawan2..nti yaya citer lagi k.. =D

8 comments:

tiefazatie said...

owh tdak..sgt comel!!!!

Mama said...

rindunyer yaya..x sabar nak jumpa yaya...:)

eedaRAWR said...

comelnye kucing ni!

carnolia said...

tomeynyeeeeeeeee!

Rosmawati Yusof said...

amboi Yaya, jejalan tak ajak, aunty yer...

meowwmania said...

amboiii kemain lagi Yaya bawak kete yer...hati-hati taw ingat org yg tersayang hehe

achanatasha_96 said...

comelnyaaa meowwwww <3

Jericho said...

Wah, peminat setia kucing ni...