Tuesday, July 12, 2011

~our royal suite =P~

ceh, nama 'royal suite' takleh blah kan, padahal bilik buruk je..kekeke.. da 2 minggu duk bilik baru kat umah baru di putrajaya, baru mummy sempat nak snap2 piccas..hehe..tema blik diorang ni blue + purple..nampak mcm tenang je.. pemandangan bilik ni pun besh, hari2 nmpk ERL lalu..naik jemu da dorg tgk traini..hihi.. angin pun selalu masuk, jimat eletric xyah pasang kipas..hihi =P

yang ni pandangan dari pintu belah kanan.. ade 2 cage 3tier utk 5 ekor kucing2 dewasa..(yaya chebee bella cheezy caspian) hehe =D

 
yang ni plak pandangan dari pintu belah kiri, ada cage untuk babies, cat tree, scratcher and travel cage yang disusun kemas..hehe.. =D

pandangan ni plak dari tingkap..almari tu penuh dgn barang2 budak2 bulus ni seperti grooming set, toys, n mcm2 la..hehe

ok, ni suite for female. ada 3 ekor female stay dalam ni, yaya chebee n bella..chebee xde dalam pic,merayap ke ruang tamu =P

yang ni plak suite for male. ada 2 ekor stay dlm ni iaitu cheezy n caspian.. tak lama lagi ade sekor lagi male akan join suite ni - eperchi (kucing kakak) tumpang utk sementara waktu.. welcome eper! =D

suite ni special skit sbb penuh dengan toys.. mestila suite for babies..dorg ni da takleh duk dalam bakul, sebab sumenye da pandai memanjat..hehehe.. =D

p/s : sape2 nk dtg melawat, meh la dtg putrajaya..hihi =D

14 comments:

m.q said...

bestnya....nak pi melawat la..hihihihi

Anonymous said...

wahhhh..best2..syok2...mmg selesa babe...hehehe..anak2 pn selesa...:)-ella

::mish-eena:: said...

bilik skrg lagi best dari bilik kt mlk...:)

ery D cat said...

Wahhhh bestnyer...1st class...
semua rileks je, diorg pun selesa kan...nak tgl2kan kejap pun x risau..sbb xperlu diorg berkurung sgt...diorg ni mesti kucen2 yg tertib..:)
xagresif & hyper leh la kan..kena mcm anak2 kucen ery..urm..tungang terbalik semua dikerjakan...nk bt mcm ni kn pikir 2 3 kali...adeh~~~

lupie said...

Wow! So clean!
My cats are like Tarzan's' and Jane's'...

hana nabihah said...

wahh class gitu ~
kucing bukan aku bela selalu dtg rumah mintak makanan..

akmaL said...

kiutnye sume meow tuh :D

Rosmawati Yusof said...

Wah, bestnyer...cam hotel 5 bintang. Kucing2 kak kim tidor bawah meja jer..

Bashtiah said...

Ada enam kucing eh???

Comel sangat-sangat lah... Geram! (Sambil tengok gambar kucing yg dipegang lelaki berkaca mata itu) Eh rajin betul eh siap ada DUA sangkar okayy... Rajin :)

Miss Y and Her World said...

kucing-kucing awak mesti kucing yang paling berbahagia dalam dunia ;)

Bila Perempuan Dah Hilang Minat Pada Kau
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

YaYa said...

comeynye suit baby!

meowwmania said...

waaa bestnya....bersih dan kemas bilik anak-anak bulus, sedap je mata memandang :)

ItaJeff said...

alhamdulillah, mesti dorg happy tinggal kat sini kan...yg paling best tu angin selalu masuk...

Juz Call Me Sharz said...

bestnyer...leh ke dtg???? =D