Wednesday, July 20, 2011

~bila kucing jadi rusa=P~

hehehe,comey tak? hat ni beli kat Pretty Pets House.. mcm2 barang comey die jual, seperti hat, harness, costume n byk lagi..mula2 igt kan nk beli costume 'blue rat', tp da abeh.. tggu item tu restock xlama lagi..wee..so alang2 grab la hat dulu..asalnye nak beli frog prince hat, tp bkenan plak kat rusa ni..hehe..muke masing2 xikhlas je bila pakai hat ni, mak bulus yg xcited sbnrnye, anak bulus jadi mangsa..ampon..hihi =D

ni rusa cheezy, budak ni muka stress, tp die paling btahan lama pkai hat ni..hehe 

rusa betina yang comey n ayu, rusa putih bella.. geram je tgk...muka maintain masam..hihi

rusa hidung hitam, rusa pershi..susah betul nak amik pic die, asyik menunduk je..

rusa kepala kecik, rusa mochi.. match plak kaler tanduk tu ngan muke die..hihi

hehe, ni rusa paling comey..rusa hitam putih bnama caspi.. geramnyeeee nk picit hidung tu..hehe

rusa langkawi! hihi.. nama rusa ni chebee, tgk muke die tak ikhlas lansung..haha =P

last sekali, nenek segala rusa..nenek rusa saphiaa..hihi..senyum la skit.. peace =D

16 comments:

* HeeBum * said...

vote for bella.. haha.. comey

YaYa said...

comenye caspi... pandai amek gamba..

Mama Eena said...

mama vote for caspi..paling comel..hehe..sbb muka caspi besoooo....:)

Esah said...

alalalala.. comeii memasing.. :)

~AyUmIshA~ said...

haha..mummy vote for caspi jugak..hehehe..

ifwat said...

comel comel comel1!!! nak kucing comel sekor boleh? nak bela kat umah bujang la.. lalala~

Hana Soffelia said...

Alahai comelnya. geram tgk.. mau ushar kedai tu jgak lah.. hehe

Anonymous said...

hihihi comelnye rusa paling cumel rusa caspi (male) dan rusa ayam (female)..heheh alo eperci ni cuba la buat muka comel sket..suke met menunduk..sayang skit,muah!

MamaBetty said...

suka rusa nenek..ehhehehe

Miss b said...

comel gila!

umi_e said...

Rasanya Mochi yang paling sesuai sekali pakai topi tu :p

Rosmawati Yusof said...

Alah..alah... cumellnyerrr...

meowwmania said...

alah ciannya...teserlah ketidak puas hatian masing-masing :D

Si Pink said...

caspi paling comel..

grOundnUt said...

alahaii...comelnye!!^^

L-mi Redzz said...

wahh!! comelnyer.. follow sini smbil membalas kunjungan.. =)