Thursday, June 30, 2011

~mochi babies 2 week~

baby da 2 minggu..heee..suke2.. baby sume da buka mata, da pandai jalan laju2..hehe..comey je.. tp xleh nak main lagi ngan baby, sbb mama die(mochi) tak senang duduk bila kitorg pegang baby2 die ni..hehe..
sedapnyee hachiko jr tido..rasa nak picit2 hidung die tu..hihi =P

little hachiko, little beezus & little copi =D

 
yang ni ikot papa die yang RIP seminggu sebelum dorang lahir..Alhamdulillah ada pengganti.. Nama papa die Hachiko, so nama die ni Hachiko Jr. =D

mochi ni 24 jam nak duk ngan baby je, nk pinjam amik gambar pun susah.. nti bila kitorg kidnap jap nak amik pic, mulalah die nak gonggong anak die nak bawa pindah tempat lain..aigooo~

p/s : baby, cepat besar!

9 comments:

Nurfazilah Cipa said...

comelnye kucin2 awk..huhuhu

meowwmania said...

mochi ibu yg baik lah...rajin jaga baby :)

mochi jaga anak kamu yg montel2 tu leklok yer...jgn bg org kidnap taw :D

cik myrha said...

awwwwwwwwww!.cute nye :)

SweetLikeWhat said...

yang coklat semua tu comel sangat :D

Pupel Liyana said...

aduiih comelnye!

pha is said...

waa... banyak bela kucing...! kat umah aku pon ada. org dok buang... kami bela je.. hehehe

jon baca :
aku jauh tersimpang
aku sombong?
fesbuk : akibat approve yang tak dikenali

Si DauN CeRi said...

oh gudness!! cuteness!! wuwuwuu

nurdani said...

comelnya...geram tengok. kucing saya nama KABU. dah tua dah tapi comel and mak tak bagi bela anak kucing. geli katanya.hehe

CikBulat said...

serius : taknak beri adoption pada saya? hehehe