Monday, June 13, 2011

~oh happy happy day!~

-12 & 13 Jun 2011-
 Mochi selamat lahirkan 5 ekor baby yang comel malam tadi.. sumenye kaler oren macam hachiko.. alhamdulillah.. ini la hikmahnya bila Allah ambil hachiko minggu lepas dan Allah gantikan 5 hachiko pada kitorg malam tadi.. Terima kasih yaAllah.. :) Mama, mummy, papa belum sempat tgk baby2 tu.. Mama bkursus di KL, n mummy bkerja di cyberjaya n papa di melaka. InsyaAllah minggu ni balik pahang tgk mochi n babies.. =D gambar baby akan diupload minggu ni ye..tak sabarnyaaa nak balik!! =D =D kalau hachi msih ada, mst die happy main2 ngan anak2 die, die tu da la suke mbuli kucing kecik..hehe.. Hachi mst nmpk anak2 die skrg.. :')

love bird, mochi n hachi (RIP)

mochi & 5 hachi junior. =)

6 comments:

Mama said...

I love mama ochi

Mama said...

Mama x sbr nak abis kursus..x tenteram dah duk sini...hehe

meowwmania said...

alhamdulillah...

tak sabar nak tgk gambar baby :D

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

alololoo..chumeynyerrr...!!!
Tahniah yer..!!!
bestnyer ade kitten!!!

KittyWorld said...

hehehe,tq sume..:)

eedaRAWR said...

hee, mok ni da ade baby :)
dulu sy pna lalu sini bce story die. ta sngke da ade anak. hoho