Saturday, June 11, 2011

~18sx..utk18tahun keatas shj=P~

AMARAN: untuk tontonan 18tahun keatas sahaja! hikhik =P

haa korang sume, teka apa ni?? jeng3.. comey je rupenye kan..hihihi


hehehe, mochi punye puting susu laa.. tak lama lagi perut die nak meletop da.. tak sabarnyeeee nak tnggu baby2 kuar.. harap2 sumenye selamat la.. mochi mmg suke duk terlentang mcm ni, pastu bila mama n mummy gosok2 perut die bukan main kuat lagi bunyi keteapi die (purring)..hihihi.. mengikut pengiraan, dalam 1-2 minggu lagi, beranak la bdk kecik ni.. harap2 kuar baby yg comey..n harap sgt ade yg mcm hachi(RIP) untuk hilangkan rindu..klu hachi msih ada, mst nanti die sonok main2,buli2 anak2 die..hehe :')
  

ni la rupe budak yg bakal nak meletop ni.. badan kecik je, perot da besar.. risau gak takut ada masalah beranak..harap2 sume selamat, amin..  =)

7 comments:

* HeeBum * said...

Mochi.. adik anda yang dah terlebih awal mengndung tu wish u besh of luck.. smga slmt je mcm heebum.. hee..

KittyWorld said...

heebum unni..mochi takooott...doakan mochi selamat mlahirkan...hehe

* HeeBum * said...

weh.. mne leh heebum unni.. mochi yang unni.. aigoo aigoooo.. :D

apik pehe said...

hehehe..nanti nk g anta klinik mane?

meowwmania said...

didoakan smoga semuanya berjalan lancar..smoga Mochi selamat bersalin dan smoga anak-anaknya membesar dgn sihat, amin...

KittyWorld said...

apik : hehe,beranak kat umah je..:)

meowwmania : da selamat beranak da..alhamdulillah..:) 5 ekor mcm bapak die, hachiko.. hilang 1 hachiko, dapat 5 hachiko..syukur..:) nway,thanks..

e.l.i.z.@ said...

wah gebunya tetek dia hihihihi..ni mesti prgnt ank sulung kan hihih