Wednesday, November 25, 2009

~tak nak!!~

2 hari lagi family kitorg dtg ke mlk.. wat pertama kalinye beraya di negeri org cos raye ke2 kazen kawin kat jb.. hurm, 1 bende yang paling merisaukan kitorg ialah "sape nak jaga anak2 bulu kitorg?".. besenye ade ella yang akan tgk2kan n bg makan klu kitorg balik phg, tp kali ni sume membe2 blk kg beraye, so terpaksa la pk care lain.. nak taknak, kitorg TERPAKSA hantar anak2 bulu boarding kat maju animal clinic.. sedeynyeee:( tak snggup rasenye nak bg dorg pressure duk berkurung kat dlm cage kat hostel sane..sedeynyee:(( bile pkkan dorg kene duk bsma kucing2 len yg dorg tak pnah jmp n maybe ade anjing jugak, lagi rase taknak hantar.. tp utk kebaikkan dorg nak taknak terpaksa gak hantar.. klu tak sape nak bg makan minum kat dorg, sape nak cuci litter box dorg.. dah la 2 malam kene stay kat clinic tu..aduh, runsing nye bile pk.. hantar sbtu terpaksa amek isnin sbb ahad tutup.. 2 malam tu mst kitorg tak sng duduk.. mst pkkan pe dorg tgh wat, ok ke tak, selesa ke tak..aduhh, tak sggup nak pk lagi..:( 


hurm,ade sape2 tak yg nak tlg jaga dorg??:( pleasee...
MyEm0.Com MyEm0.Com MyEm0.Com

2 comments:

Qisha said...

cianya dorang kena anta boarding..tuannya lagi kesian mesti nak raya pun hati xtenang..nant mesti rasa cam masa lambat je berlalu..

Hello Kitty said...

huhu..tahu takpe qisha..beratnye hati nk hantar dorg g boarding...